Çözüldü RX 570 AC 3'de 30 FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
AC 3 remaster indirmiştim Ultra ayarlarda 50-60 FPS geziniyordu. Fakat remasterdeki bazı ufak detayların grafikleri kötü gibi hissettiğim için bir de orijinalini indireyim dedim. Ultra ayarlarda ara sıra 27 FPS'e düşüyor minimum ayarlara çektim çözünürlüğü 800x600 yaptım. Ara sıra 110 FPS'e çıksada o halde bile kasmalar yaşanıyor. Oyunun sorunudur büyük ihtimal ama gene de sorayım dedim sizce neden böyle?

Sistem:
i5 7400.
16 GB DDR 4
RX 570 MSI.

Önceki sistemle en düşük ayarlar 40-25 arası FPS alıyordum o sistem:
Q 8400.
2 GB DDR2 RAM.
GT 430 ekran kartı (overclock yapmadan normal gücünün üzerinde kullanabildiğim bir kart)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet SSD.

Bende size teşekkür ederim. Peki siz kasma hissi yaşıyor muydunuz oyun esnasında?

Tabii ki hocam. 40 FPS sonuçta. AC2'de FPS kilidi kaldırma olmadığı için 60 FPS oynamıştım fakat sıkıntı olmamıştı benim için. 30-40 FPS ise çekilmez çile. 50 falan olsa oynayacaktım yani o kadar büyük hevesle yüklemiştim.
Normalinde sıkıntılar var. Bende RX 570 ile şehir içinde 40 FPS'lerde anca oynuyordum. Remastered versiyonun düzgün olduğunu bilmiyordum. Halbuki büyük bir hevesle başlayıp AC2 üçlemesini bitirip geçmiştim AC3'e. Remastered'ın düzgün olduğunu öğrenmiş oldum teşekkür ederim.

Darboğaz olabilme ihtimali olabilir. Diskiniz SSD mi?

Evet SSD.

Bende size teşekkür ederim. Peki siz kasma hissi yaşıyor muydunuz oyun esnasında?

Evet SSD.

Tabii ki hocam. 40 FPS sonuçta. AC2'de FPS kilidi kaldırma olmadığı için 60 FPS oynamıştım fakat sıkıntı olmamıştı benim için. 30-40 FPS ise çekilmez çile. 50 falan olsa oynayacaktım yani o kadar büyük hevesle yüklemiştim.

Çözüm

Eywallah kardeşim sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…