RX 570 alınır mı? Önerileriniz neler?

Rowing

Hectopat
Merhaba. Ben bilgisayarımın ekran kartını güncellemek istiyorum. Fakat işlemcimle rahatca çalışabilecek ve performansı fazla bir ekran kartı arıyorum. Max 1200 TL bütçeye RX570 alayim mi veya başka ekran kartı önerir misiniz?

Bir de ben çok uzun süre kullanıyorum. Günde 8-12 saat. RX önerir misiniz? Yoksa başka ekran kartı mı alayım?
Sistem:
Ram: Corsair Vantage 16(2X8)
Ekran Kartı:ZOTAC GTX460TI
İşlemci: İntel Core İ5 2500K
Anakart:ASUS p8z68 v lx

Son düzenleme:
Merhaba. Ben bilgisayarımın ekran kartını güncellemek istiyorum. Fakat işlemcimle rahatca çalışabilecek ve performansı fazla bir ekran kartı arıyorum. Max 1200 TL bütçeye RX570 alayim mi veya başka ekran kartı önerir misiniz?

Bir de ben çok uzun süre kullanıyorum. Günde 8-12 saat. RX önerir misiniz? Yoksa başka ekran kartı mı alayım?
1200 Bulabilirsen GTX 1650 Super al. 2. El düşünürsen elimde RX 570 4 GB var, sana 700 TL bırakabilirim.

RX 570 yeri değişmez fiyat performans kralı ekran kartıdır uzun süredir, darboğaz yapmayacaksa tercih edilebilir.

1200 Bulabilirsen GTX 1650 Super al. 2. El düşünürsen elimde RX 570 4 GB var, sana 700 TL bırakabilirim.

Dostum 2. el istemiyorum çünkü kargoda kırılıyor Very'a önceden yıpranmış oluyor ve şu an almıyacağım 1 2 ay sonra alacağım tam kapsamlı bir araştırma yapıp ona göre para toplayacağım
RX 570 yeri değişmez fiyat performans kralı ekran kartıdır uzun süredir, darboğaz yapmayacaksa tercih edilebilir.
darboğaz yapıp yapmayacağından korkuyorum birde çok ısınıyor diyorlar çok uğraştığım için erkenden bozulmasını istemiyorum
İşlemcin nedir?
ASUS p8z68 v lx

Son düzenleme:
Dostum 2. el istemiyorum çünkü kargoda kırılıyor Very'a önceden yıpranmış oluyor ve şu an almıyacağım 1 2 ay sonra alacağım tam kapsamlı bir araştırma yapıp ona göre para toplayacağım

Darboğaz yapıp yapmayacağından korkuyorum bir de çok ısınıyor diyorlar çok uğraştığım için erkenden bozulmasını istemiyorum

ASUS P8Z68 V LX

O anakart değil mi?

Sistem:
Ram: Corsair Vantage 16(2X8)
Ekran Kartı:ZOTAC GTX460TI
İşlemci: İntel Core İ5 2500K
Anakart:ASUS p8z68 v lx
Dişini sık 1300 TL'ye GTX 1650 Super al. Gerçi işlemcinle darboğaz yapar mı belli değil istersen onunlada ilgili konu açabilirsin.

Eğer güç kaynağınız kaliteli 500W ise, RX 570 alabilirsiniz. Ancak ben RX 570'i ikinci el almanız taraftarıyım. Bunun sebebi artık bu kartın eskimiş olması, 1200 TL'nin üzerine 1350 TL'ye çıkıp 1650S almanızı öneririm.

Darboğaz yapıp yapmayacağından korkuyorum bir de çok ısınıyor diyorlar çok uğraştığım için erkenden bozulmasını istemiyorum

ASUS P8Z68 V LX

i5 2500K yanlış söylemişim KB

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı