RX 570 alınır mı?

Bence 1060 3GB bu kadar düştüyse alınır. Bende kullanıyorum R5 2600 ile 1060 3GB hiç bir oyunda üzmedi.
Ben kararımı RX 570 üzerinde verdim umarım bir sorun ile karşılaşmam, öyle umuyorum.
RX 570'i kullanan bir arkadaş aydınlatırsa beni çok sevinirim.

Ben kararımı RX 570 üzerinde verdim umarım bir sorun ile karşılaşmam, öyle umuyorum.
RX 570'i kullanan bir arkadaş aydınlatırsa beni çok sevinirim.

Bundan yaklaşık 7 ay önce İnventus üzerinden sistem topladım. RX 570 aldım. İçin rahat olsun. OC yapmama rağmen ekstra ısınma sorunu yok.
398040

Bence alınır. Çünkü 1060 3GB'ın performansına çok yakın. Sadece oyunlarda evet kronik sorunları oluyor, bu sorunlarda; oyunda ekranın siyah olması ve bilgisayarının tepki verememesi gibi durumlardır. Bence al, alırsan şimdiden hayırlı olsun.

Hocam bende ekran kararması var ikide bir sadece LoL ve Metin2'de yapıyor, ekran kaydedicisini açınca düzeliyor. TV'ye taktım monitör değişmek için TV'de de ekran titriyormuş gibi oluyor ama o kapanıp gelme yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı