İlk kartım ekranda yırtılma yüzünden iade oldu.2.Kartım'da ise ısınma sorunu yaşıyorum.Sorunumu çözemeyen bir marka var.Markaya bilenmekte haklı değilmiyim? Ben bu ürüne para verdim.Sürekli arızasıyla uğraşmak zorunda da değilim.Sorunumu çözsünler istediğim sadece bu.
Stres testinde 67 dereceyi geçmiyor kart, sizin aldığınız ürünün arızalı olması muhtemel.
Teknoloji alanında her yaşadığınız şanssızlık için markaya veya modele bilenmenizi anlamıyorum, teknolojik ürün bu arkadaşım, sıfır aldığınız ürün kargodan geldiği gibi bozuk çıkabiliyor. Git bi' araştır, bu ekran kartını alan herkes senin gibi 100 dereceyle oyun oynamıyor, sorun yaşayan varsa sorunsuz kullanan da bir çok kullanıcı var, sen buradaki "bende de var ürün ısınmıyor" diyenleri takmayıp sadece "ısınıyor" diyenleri umursarsan o senin kafanda zaten hep "ısınıyor" olarak kalır.
RTX2060'ın Ventus modelinde de ısınma sorunu yaşayanlar var örneğin, coil whine sorunu yaşayanlar da var bu modelde. Ama ben bu sorun var diye tutup "Nvidia çöp coil whine var aga çok ısınıyor" demiyorum, teknolojik alet bu arızası olabilir neticede. RX570 kullanan 1 milyon kişi arasından 1.000 kişi ısınma sorunu yaşıyorsa ben bunu AMD'ye mal etmem ki, edemem. Ben de geçmişimde Intel için çok ısınma problemleri yaşadım ama gelip Intel çöp çok ısınıyor demiyorum.
Ben de GTX1050 kullanıcısıyım örneğin, MSi'ın GAMING X modelini kullanıyorum, kartı aldığıma bin pişmanım, kart şu an hiçbir işe yaramıyor, drop yapmadığı oyun yok beni oyunculuktan soğuttu resmen. Tamam giriş seviyesi bir ekran kartı ancak 10 sene önce çıkmış oyunda bile mi drop yaparsın yani.
Kardeşim tamam seninki geçmiyor benimki geçiyor benim malımda sorun var. Mevzu firma malının arkasında durmuyor beni mağdur ediyor. Anladınızmı derdi mi? Paramla rezil olmak zorunda değilim. Garanti ve satıcıyla geçen muhabbetimide yukarda bellirtim. Dalga geçiyorlar resmen.Bende rx 570 sapphire kullanıyorum 65 dereceyi geçmedi hiç
İlk kartım ekranda yırtılma yüzünden iade oldu.2.Kartım'da ise ısınma sorunu yaşıyorum.Sorunumu çözemeyen bir marka var.Markaya bilenmekte haklı değilmiyim? Ben bu ürüne para verdim.Sürekli arızasıyla uğraşmak zorunda da değilim.Sorunumu çözsünler istediğim sadece bu.
Tek mevzu ısınması değilki önceki kartımdada Gpu arızası nedeniyle uğraştım. Wattman hatalarıda cabası ayrıca. Kusur tek taraflı değil. Sizinde başınıza gelse beni biraz daha iyi anlardınız.Ama abicim burada sorunlu olan grafik işlemcisi değil ki, ekran kartını AMD üretmiyor ekran kartını MSi üretiyor, MSi'a bilenebilirsin boş yere "AMD ısınıyor" deyip insanları lanse etmenin manası yok ki. MSi'ın şerefsizliği var burada arkadaşa RX570 alma demek yerine MSi ARMOR versiyonu alma demen gerekirdi.
Bu söz çoğu yerde Mevlana'ya ait olarak geçiyor fakat bu söz İmam Şafii'ye ait.“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Bakın kart 2. Kartım anlatamıyorum galiba.İlk kartımda Gpu Arızası nedeniyle iade oldu. 2. Kartımdada ısınma sorunu başladı. İlk kartımda ısınma sorunu yoktu sadece ekranda yırtılma yapıyordu Gpu arızası dediler biraz uğraşınca değiştirdiler. "2.kartım bu tekrardan belirtiyorum." Sorun bu kartların sürekli arıza çıkartması. Ayrıca bana cahil demeye hakkınız yok ben sizin arkadaşınız değilim. Haddinizi bilin lütfen. Ben sadece kendi yaşadıkları belirttim. Hesap vermek zorunda değilim düşüncelerim için.Bu söz çoğu yerde Mevlana'ya ait olarak geçiyor fakat bu söz İmam Şafii'ye ait.
İster Nvidia olsun ister AMD olsun, kartın soğutması kötüyse her türlü ısınır, GPU ile bir alakası yok. AMD tarafında MSI Armor ısınıyorsa Nvidia tarafında da Asus Phoenix ısınıyor. Testlerine bakmadan, araştırmadan alıp sonra "AMD ısınıyor" deyip cahil cahil ortalıkta dolaşmayın. Kartınızın ısınmamasını istiyorsanız basın parayı Asus Strix, MSI Gaming veya Gigabyte Aorus modellerinden alın.