- Makaleler
- 5
Daha fazla
- Meslek
- Web Tasarımcısı
Stres testinde 67 dereceyi geçmiyor kart, sizin aldığınız ürünün arızalı olması muhtemel.
Teknoloji alanında her yaşadığınız şanssızlık için markaya veya modele bilenmenizi anlamıyorum, teknolojik ürün bu arkadaşım, sıfır aldığınız ürün kargodan geldiği gibi bozuk çıkabiliyor. Git bi' araştır, bu ekran kartını alan herkes senin gibi 100 dereceyle oyun oynamıyor, sorun yaşayan varsa sorunsuz kullanan da bir çok kullanıcı var, sen buradaki "bende de var ürün ısınmıyor" diyenleri takmayıp sadece "ısınıyor" diyenleri umursarsan o senin kafanda zaten hep "ısınıyor" olarak kalır.
RTX2060'ın Ventus modelinde de ısınma sorunu yaşayanlar var örneğin, coil whine sorunu yaşayanlar da var bu modelde. Ama ben bu sorun var diye tutup "Nvidia çöp coil whine var aga çok ısınıyor" demiyorum, teknolojik alet bu arızası olabilir neticede. RX570 kullanan 1 milyon kişi arasından 1.000 kişi ısınma sorunu yaşıyorsa ben bunu AMD'ye mal etmem ki, edemem. Ben de geçmişimde Intel için çok ısınma problemleri yaşadım ama gelip Intel çöp çok ısınıyor demiyorum.
Ben de GTX1050 kullanıcısıyım örneğin, MSi'ın GAMING X modelini kullanıyorum, kartı aldığıma bin pişmanım, kart şu an hiçbir işe yaramıyor, drop yapmadığı oyun yok beni oyunculuktan soğuttu resmen. Tamam giriş seviyesi bir ekran kartı ancak 10 sene önce çıkmış oyunda bile mi drop yaparsın yani.
Son düzenleme: