RX 570 alınmalı mı?

Forum full AMD'ci zaten normal bir durum. En iyi performans ve soğutma sapphire'de var demek çok komikti :D
İnsanları güldürmeyi bilen birisin valla ne diyim azıcık oku sadece oku ön yargısız oku gerek bu forumu gerek yabancı forumları ve en önemlisi bilgileri bir süzmeden geçir neyin doğru olup olmadığını anla o bilgiyi süzmeden geçirmeyince böyle yanlış diyaloglar kuruyoruz. Ben daha fazla bişey demiyeceğim iyi günler.

Armor ısınma konusunda fazla sorunlu bir model. İsterseniz araştırın Armor kartları hakkında çok fazla ısınma konusu açılıyor. Eğer fiyatı çok fazla düşmüşse alınabilir. Sapphire tarafında en çok ısınabilen kart ITX modeli oluyor. En serin kart isteniyorsa Nitro tercih edilmeli. Wattman sorunları ise genel bir sorundur karta özgü bir sorun değildir.

Armor ısınma konusunda fazla sorunlu bir model. İsterseniz araştırın Armor kartları hakkında çok fazla ısınma konusu açılıyor. Sapphire tarafında en çok ısınabilen kart ITX modeli oluyor. En serin kart isteniyorsa Nitro tercih edilmeli.
Armor Nitro ile neredeyse eşit bir soğutmaya sahip. Forumda ne zaman biri ısınma problemi diye bir konu açsa hep sapphire model kullananları görüyorum. Armor modelinde'de ısınma sorunu var diye konu açan insan var fakat sapphire kadar değil. Bu kadar sorunsuz bir marka olsa Technopat neden hiç sapphire ekran kartılı sistem toplamıyor ? Mükemmel bir performans ve soğutma sağladığı içinmi ?
Herkez kart sorunlu olduğunu söylememiş.
WattMan hatası var. Aldım mı hatayı kafayı yiyorsun. Oyunlarda atma reset vb sorunları var. Hala çözülememiş hata AMD herhalde hile yapıyor olabilir. Çoktan çözmüş olması lazım. FX işlemcileri 8 çekirdekli diye satan AMD. Asıl işlemci 4 çekirdekli bildiğim kadarıyla. Kısaca söyleyim risk aldıysan al.
Tabi bütçeye nereye uygunsa.
Aynı şeyleri söylüyorum fakat anlamıyorlar.

Gerçekten bilmeyen insana bir şey anlatmak kolay ama bilmediğini bilmeyene bir şey anlatmak dünyanın en zor şeyi.

Konu sahibi lütfen NVIDIA maaşlı çalışanlarına bakmasın da garip garip şeyler düşünmesin. Bu ekran kartını bütçeniz dahilinde tercih edebilirsiniz. Sizi üzmez.

Sosyal çok kötü bir hal almaya başladı. Üyeliğim yeni ama 2014 senesinden beri Technopat takipçisiyim. Konu içindeki mesajlarda seviyenin bu kadar yerlere düştüğünü görmemiştim. Özellikle son bir senedir durum sürekli kötüye gidiyor. Umarım bir soykırım gerçekleşir.

Nitro ile eşit soğutmaya sahip demeniz gerçekten komik. Ben bu sitede hiç Nitro'nun ısındığına şahit olmadım, yabancı sitelerde de şahit olmadım. Şayet siz olduysanız lütfen belirtin. PC parçası alırken ille de Technopat'a bakmak zorunda değilsiniz. Yüzlerce yabancı site var. Yabancılarda gayet Sapphire tercih ediyor. Sadece burada saçma sapan bir ön yargı var bu markaya.

Son düzenleme:
Forum full AMD'ci zaten normal bir durum.
Yazık gerçekten. Bilgi sahibi olmadan fikir yüttüğünüz gibi bir de ön yargı ile yaklaşıp yargısız infaz yapıyorsunuz. Üstelik birde kullanıcıları AMD'ci ocu bucu, şucu diye bölüyorsunuz.

Unutmayın ki firmalar arasındaki rekabet her zaman biz tüketicilerin yararına. Fanboyluğu,fanatikliği bir kenara bırakın artık. Sanırsın arkadaş Nvidia'nın maaşlı çalışanı.😀

Son düzenleme:
Nitro ısınıyor demedim armor ile soğutmada birbirlerine yakın olduğunu söyledim. Sapphire alan insanlar genellikle bütçe sıkıntısı çektiği için tercih ediyorlar.
Yazık gerçekten. Bilgi sahibi olmadan fikir yüttüğünüz gibi bir de ön yargı ile yaklaşıp yargısız infaz yapıyorsunuz. Üstelik bir de kullanıcıları AMD'ci ocu bucu, şucu diye bölüyorsunuz
Örnek vermem gerekirse forumda birçok kişi oyun için işlemci önerisi istiyor "R5 3700X'mi ? i7 9700K'mı?" diye soru soruyor fakat hala "R5 3700X al " diyen insanlar var. Herkes intelin oyunda daha ön planda olduğunu biliyor fakat hala "R5 3700X al" diyen bir insan grubu var bu Fanboyluk değilde nedir ?

Son düzenleme:
Soğutmada birbirlerine yakın falan değiller, asıl Armor, Nitro'dan daha ucuz bir kart, gerek Reddit olsun gerek Türk siteleri olsun birçok kişi Nitro'nun serin çalıştığını ama Armor'un hep gürültülü çalışıp ısındığını söyler.

Örnek 2 tane konu atayım. 570 ile 580 arasında fazla TDP farkı yok o yüzden neden 580 atıyorsun demeyin. Ayrıca Armor'da arka plaka yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı