RX 570 alınmalı mı?

Asıl en büyük ısınma sorunu Armor'da oluyor
Armor modelli GPU lara baktığımda en fazla 76 dereceye kadar çıktığını görüyorum. Fakat Pulse serilerinde 80 dereceyi geçtiğini çok gördüm. Forumda bissürü konu var zaten ısınma sorunu diye.

Msı armor sapphire göre daha az sorunlu bir kart modeli.
Komik. Çünkü bütün forumlarda AMD ekran kartı alacaksanız Sapphire alın diyorlar çünkü en iyi performans ve soğutma onda var.

Komik. Çünkü bütün forumlarda AMD ekran kartı alacaksanız Sapphire alın diyorlar çünkü en iyi performans ve soğutma onda var.
Forum full AMD'ci zaten normal bir durum. Bu arada en iyi performans ve soğutma sapphire'de var demek çok komikti

Forum full AMD'ci zaten normal bir durum. Bu arada en iyi performans ve soğutma sapphire'de var demek çok komikti
Bilmiyorsanız söyleyeyim, AMD GPU'ların bayrak firması Sapphire'dir. Yani başka bir firmanın GPU'su için üretim yapmaz. Bu sebeple soğutma açısından da performans açısından da muhtelif modellerde en iyi sayılabilecek konumda oluyorlar.

Herkes kart sorunlu olduğunu söylememiş.
WattMan hatası var. Aldım mı hatayı kafayı yiyorsun. Oyunlarda atma reset vb sorunları var. Hala çözülememiş hata AMD herhalde hile yapıyor olabilir. Çoktan çözmüş olması lazım. FX işlemcileri 8 çekirdekli diye satan AMD. Asıl işlemci 4 çekirdekli bildiğim kadarıyla. Kısaca söyleyim risk aldıysan al.
Tabii bütçeye nereye uygunsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…