RX 570 BIOS modlama nasıl yapılır?

İnternette iki tıklama ile benim burada yazdıklarımdan cok daha fazlasını öğrenebileceksiniz. Boşuna burada zamanınızı harcamayın iki arama yapın.

Bir de çok özür diliyerek soruyorum yorumlarda ve açıklamada bulamadım kullandığı programların linkini bırakabilir misiniz rica etsem hiçbir yerde bulamadım :(

Bir de bir de bir şey soracağım Afterburner ile ne yapmam gerekiyor ve ve start yeri yani siyah kısım nasıl açılır?
Bir de bir de bir şey soracağım Afterburner ile ne yapmam gerekiyor ve ve start yeri yani siyah kısım nasıl açılır?

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu video yardımcı olacaktır.

Ben bu işlemi yaptım, bilgisayarın kapatıp açtım ama görüntü yok, ne yapmam gerekiyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olacaktır.

Ben bu işlemi yaptım bilgisayarım kapandı be şu an açılmıyor çalışıyor ama görüntü yok ne yapmam gerekli.

Ben bu işlemi yaptım, bilgisayarın kapatıp açtım ama görüntü yok, ne yapmam gerekiyor?

Ben bu işlemi yaptım bilgisayarım kapandı be şu an açılmıyor çalışıyor ama görüntü yok ne yapmam gerekli.
Yanlış biosu attınız yüksek ihtimal. Görüntüyü board üzerinden verin ve açılışı yapın, kartı gördüğünden emin olun. Girdikten sonra kartınızın modeline en uygun biosu siteden indirip videodaki işlemleri tekrar uygulayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı