RX 570 Call of Duty Warzone ile nasıl 75 FPS alınır?

Iskorpitix

Hectopat
Yer
Battlefıeld!
  • Ryzen 5 2600.
  • RX 570 Armor 8 GB (OC)
  • B450 Tomahawk Max.
  • 16 GB 3000 MHz RAM.

Ekran kartim sorunsuz, isitma problemi flan yok.
Monitör 75 Hz oldugu icin 75 FPS'ye sabitleyecegim, ultrs grafik ayarlarinda sabit 75 FPS oynatir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube'den veya kendin indirip bakabilirsin hocam.

Küçük bir araştırma ile karşına direkt çıkıyor zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ryzen 5 2600.
RX 570 Armor 8 GB (OC)
B450 Tomahawk Max.
16 GB 3000 MHz RAM.

Monitör 75 Hz oldugu icin 75 FPS'ye sabitleyecegim, ultrs grafik ayarlarinda sabit 75 FPS oynatir mi?

2020.03.20-16.31.png

2020.03.20-16.31_01.png

Bu ayarlarla çok rahat 75 FPS civarlarında oynayabiliyorum. Sadece bellek OC var ekran kartında. Bazen ufak tefek stutter oluyor oda büyük ihtimalle 8 GB RAM kullandığımdan.

• Ryzen 5 2600.
  • RX 570 Armor 8 GB (OC)
  • B450 Tomahawk Max.
  • 16 GB 3000 MHz RAM.

Ultra olmaz ama High veya Medium ayarda oynatacaktır. Ben 1660Ti ile bile Ultra ayarda 75FPS altını görebiliyorum 😀

Merthabalar, tesekkür ederim herkese.
Oyunu indirmistim ama acmamistim.
Konuyu actiktan sonra oynadim biraz.
Bir cok ayar ultrada bir kac özellik devre disi iken 75 FPS Cok rahat oynatiyor.
BIr sorun yok.
Ama tek dikkatimi ceken, islemci kullanimi %40 larda falan oluyor bazen.
Anlik degil biraz sürüyor, normal mi?
Darbogaz?
75 Altini acikcasi görmedim.
Eki Görüntüle 517424

Eki Görüntüle 517425

Bu ayarlarla çok rahat 75 FPS civarlarında oynayabiliyorum. Sadece bellek OC var ekran kartında. Bazen ufak tefek stutter oluyor oda büyük ihtimalle 8 GB RAM kullandığımdan.
Bahsettiginiz ayarlarin biraz daha yükseginde sorunsuz oynatti.
Zaten grafik bölümünde ekran kartinin sinirini gösteriyor, asinca uyari veriyor ekran kartiniz bunu kaldirmaz diye.
Ama bende bir uyari vermedi cok sükür.

Merthabalar, tesekkür ederim herkese.
Oyunu indirmistim ama acmamistim.
Konuyu actiktan sonra oynadim biraz.
Bir cok ayar ultrada bir kac özellik devre disi iken 75 FPS Cok rahat oynatiyor.
BIr sorun yok.
Ama tek dikkatimi ceken, islemci kullanimi %40 larda falan oluyor bazen.
Anlik degil biraz sürüyor, normal mi?
Darbogaz?
75 Altini acikcasi görmedim.

Bahsettiginiz ayarlarin biraz daha yükseginde sorunsuz oynatti.
Zaten grafik bölümünde ekran kartinin sinirini gösteriyor, asinca uyari veriyor ekran kartiniz bunu kaldirmaz diye.
Ama bende bir uyari vermedi cok sükür.
İşlemcinin yüzde 40 olması neden garip geldi anlamadım. Darboğaz yok ve o bileşenler de darboğaz yapamaz zaten 😀

Arkadaslar monitör 1920 ye 1080 olmasina ragmen, oyun 1200 küsür p de calistiriyormus normale aldim, direct x error hatasi verdi internette cözümü falan diyorlardi yaptim simdi birak oyunu battle.net i bile acamiyorum, ne yapmaliyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı