RX 570 Çift Monitör Kullanmak

EAB3K

Hectopat
Arkdaşlar sorum bu RX 570'e çift ekran bağlanır mı? (Oyun Oynanır mı Bu Şekilde?) Lütfen bir bilen arkadaş yardımcı olursa iyi olur teşekkürler.

750 Ti kartımda kullandım bir ara. 2. monitörden sıcaklık değerlerini ve OC yaptığım için anlık çekirdek değerlerini takip ediyordum. Ana monitörden ise oyun oynuyordum ve FPS'te bir değişiklik olmuyordu. Fakat 2 monitörden de oyun oynanırsa 2K oynuyormuş gibi bir durum olur. Bu da RX 570 için sıkıntı bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki ekranla bir oyun oynayamazsın. Görüntü büyümeyecek yani. Aynı görüntüyü 2 farklı monitörden elde edeceksin. 2. ekranı ancak masaüstünde bırakabilirsin. :)

Merhaba,
Bende de Aorusun rx570 4gb modeli var hdmı ve displayport ile iki farklı monitoru bağladım. Fakat DP ile bağladığım monitore görüntü gelmiyor. Ne yapmam lazım? Fikri olan var mı?
(DP Modeli (Sertifikası var):https://www.hepsiburada.com/paugge-...layport-kablo-ck01131b0eae1m8-p-hbv000008bvi6)
1. Monitor: MSI Optix G24C7
2. Monitor AOC Porshe Serisinin 60HZ lik bir monitoru
Ekran algıla dediğimde algılanamadı hatası yiyorum.
Şimdiden teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı