RX 570 Mini vs. Çift Fanlı RX 570

Bana kalırsa 2. el satıyo olma ihtimali yüksek Hepsiburadanın. Ürünü alınca garantisini sorgulayın bana kalırsa ne zaman başlatmışlar diye. Bende minisini almaya düşünüyorum ama çok kararsızım fiyat çok ucuz geldi.

zaten benim işlemcim G4600 ona yaptığı darboğazı bir az olsada azaltıcaktır bence mini modeli
Darboğazı 1-2 fps düşük olması rahatlatmayacaktır emin ol. Nitro Modelini alabilirsin.
Bana kalırsa 2. el satıyo olma ihtimali yüksek Hepsiburadanın. Ürünü alınca garantisini sorgulayın bana kalırsa ne zaman başlatmışlar diye. Bende minisini almaya düşünüyorum ama çok kararsızım fiyat çok ucuz geldi.
Yok artık :) Bir kere ürün geldikten 15 gün içinde koşulsuz iade hakkın var. faturan adına yazılıp sıfır makine sıfır kutusunda geliyor. Olması gereken fiyattan hala pahalı bence. 1 sene 6 ay önce bunları stoklayan hepsiburada bu kartları 300-400 Tl den aldı taş çatlasın

Darboğazı 1-2 fps düşük olması rahatlatmayacaktır emin ol. Nitro Modelini alabilirsin.

Yok artık :) Bir kere ürün geldikten 15 gün içinde koşulsuz iade hakkın var. faturan adına yazılıp sıfır makine sıfır kutusunda geliyor. Olması gereken fiyattan hala pahalı bence. 1 sene 6 ay önce bunları stoklayan hepsiburada bu kartları 300-400 Tl den aldı taş çatlasın
Adına fatura kesmek o kadar kolay ki 2. el bir karta. Nolur nolmaz genede garanti kontrol etmekte yarar var.

Son düzenleme:
Adına fatura kesmek o kadar kolayı 2. el bir karta. Nolur nolmaz genede garanti kontrol etmekte yarar var.
Kendim aldım, çevremdekiler aldı, bir sürü kişiye tavsiye ettim. Sıfır olarak alıyorsunuz ürünü 2. el satar mı sizce hepsiburada gibi bir firma!? Ki satıcı da başka bir firma değil satıcı hepsiburada olarak alıyorsunuz.
Kendim aldım, çevremdekiler aldı, bir sürü kişiye tavsiye ettim. Sıfır olarak alıyorsunuz ürünü 2. el satar mı sizce hepsiburada gibi bir firma!? Ki satıcı da başka bir firma değil satıcı hepsiburada olarak alıyorsunuz.
Hepsiburada haricinde bana güvenilir başka bir firma söyle. Eğer hepsiburadaya güvenmeyeceksem hiç bir yerden alışveriş yapmamam lazım
:) Güldürdün beni

Son zamanlarda Hepsiburada bozmaya başladı. Ürün geldikten sonra kontrol etmenizi tavsiye ederim. Sosyal üzerindeki bazı kullanıcılara ikinci el ekran kartı yolladıkları oldu.
O sizin dediğiniz satıcının hepsiburada olmadığı durumlar. Ben alışveriş yapmam zaten satıcının hepsiburada olmadığı ürünlerde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı