RX 570 CrossFire için 600w PSU yeterli mi?

Bu tür tablo testlerine güvenmeyin, hiçbir garantisi yok. Tabloda 100 gösterip aynısını yaptığınızda 50 alırsanız söylemedi demeyin. Onun yerine gerçek oynanış videolarına gözatın.

600 Watt CF yeteceğini sanmıyorum RX 580 le "Corsair CX 750" kullanıyorum Thermaltake 600 Watt taktık oyunları 1080P ye alınca pc kendini resetliyordu. Bilginiz olsun

Arkadaşlar RX570 ile CrossFire yapmayı düşünüyorum. 600w 80+ PSU ve i5 6400-6500 yeterli midir?
(Sistem RTX 2060'dan daha fazla FPS veriyor)
Bende rx570 var 115 watt i gectigini gormedim normalde sistem max 300 w kullaniyor yani yeterli olacaktır 600w

Hocam daha önce RX480 CrossFire yapmış biri olarak kesinlikle önermiyorum. Kartlar çoğu oyunda stabil çalışmıyor. Onun yerine bir tane RTX 2060 alın çok daha mantıklı.

SLI'ın AMD tarafındaki ismi. Bir köprüyle 2 kartı bağlayıp kullanıyorsunuz. Çok zenginseniz ve 1 RTX Titan size yetmiyorsa SLI RTX Titan yaparsınız mesela
Yanlis bilgilendirme yapmayalim lutfen. Amd crossfire ozelligini kullanirken kopru denen herhangi bir aparat kullanilmaz bu islem anakart uzerinden saglanir ancak nvdia tarafinda 2 kartin sli ile calismasi icin kopru gereklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…