RX 570 CrossFire için 600w PSU yeterli mi?

Çoğu oyunda sistem 2060'dan daha fazla FPS vermiyor, hatta çoğu oyunda tek RX 570'den 5-10 FPS fazlasını veriyor. Çünkü özellikle yeni oyunlar CrossFire için optimize edilmemiş bu yüzden pek tavsiye etmem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda güç tüketimi hakkındaki sorunun cevabı da var.

RX 590~ GTX 1660~ RX 570 CF (çoğu oyunda böyle ama istisnalar var.)

Videodaki oyunların çoğu güncel ve CF sistemin tek karttan az FPS verdiği oyunlar var. (İstisna herhalde bilen açıklasın bana bunu.)

Bu tür tablo testlerine güvenmeyin, hiçbir garantisi yok. Tabloda 100 gösterip aynısını yaptığınızda 50 alırsanız söylemedi demeyin. Onun yerine gerçek oynanış videolarına gözatın.

600 Watt CF yeteceğini sanmıyorum RX 580 le "Corsair CX 750" kullanıyorum Thermaltake 600 Watt taktık oyunları 1080P ye alınca pc kendini resetliyordu. Bilginiz olsun

Hocam daha önce RX480 CrossFire yapmış biri olarak kesinlikle önermiyorum. Kartlar çoğu oyunda stabil çalışmıyor. Onun yerine bir tane RTX 2060 alın çok daha mantıklı.

SLI'ın AMD tarafındaki ismi. Bir köprüyle 2 kartı bağlayıp kullanıyorsunuz. Çok zenginseniz ve 1 RTX Titan size yetmiyorsa SLI RTX Titan yaparsınız mesela :)
Yanlis bilgilendirme yapmayalim lutfen. Amd crossfire ozelligini kullanirken kopru denen herhangi bir aparat kullanilmaz bu islem anakart uzerinden saglanir ancak nvdia tarafinda 2 kartin sli ile calismasi icin kopru gereklidir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı