RX 570 Cyberpunk 2077 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Gururs

Centipat
Merhaba, sistem özelliklerim:

RX 570 4 GB.
i5-2500K.
12 GB RAM.

Fazla FPS beklentim yok. Oynatır mı oynatmaz mı, bu yeterli olacaktır. Gerekirse çözünürlük düşürürüm.
Sistemim son çıkan oyunları rahatlıkla kaldırıyor.
Yapımcı firma sistem gereksinimlerinin yüksek olmayacağını belirtti.
Yanıtlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gereksinimleri bile açıklanmamış, çıkmamış bir oyunun hangi ekran kartında kaç FPS vereceğini nereden biliyorsun? Çok mu zekisin? Yoksa kahin misin? Atıp tutmanın cezası yok ne de olsa, salla sallayabildiğin kadar.

Geldi Rus sever. Eğer oynatmaz ise gelip burada ahkâm kesersin. Güncel oyun piyasayı takip edersen anlarsın belki.

Geldi Rus sever. Eğer oynatmaz ise gelip burada ahkâm kesersin. Güncel oyun piyasayı takip edersen anlarsın belki.
Battlefield 5 ve Metro Exodus'u biraz overclock yaparak RX570 ile ultra ayarlarda 35-50 FPS alarak oynadım. Acaba grafiksel açıdan Cyberpunk'un bunlardan fazlası nedir?
Çıkmamış bir oyunun hangi ekran kartında kaç FPS verebileceğini ''piyasayı takip ederek'' nasıl tahmin edebiliyorsun? Gerçekten böyle güzel bir yeteneğin varsa internetten ders vermeni tavsiye ederim. Senin gibi ilerigörüşlü, zeki insanlardan bir kaç şey öğrenmiş oluruz.

Battlefield 5 ve Metro Exodus'u biraz overclock yaparak RX570 ile Ultra ayarlarda 35-50 FPS alarak oynadım. Acaba grafiksel açıdan Cyberpunk'un bunlardan fazlası nedir?
Çıkmamış bir oyunun hangi ekran kartında kaç FPS verebileceğini "piyasayı takip ederek" nasıl tahmin edebiliyorsun? Gerçekten böyle güzel bir yeteneğin varsa internetten ders vermeni tavsiye ederim. Senin gibi ilerigörüşlü, zeki insanlardan birkaç şey öğrenmiş oluruz.

Oyunun yapımcısının son çıkan oyunlara göre sistem gereksinimlerinin makul olayacağını açıklamıştı bunun üzerine tahmini sistem gereksinimleri açıklanmıştı. Tahmini sistem gereksinimleri diye bir şey niye var sanıyorsun? Hem E3 döneminde oynanan bilgisayara göredemin sistemgereksinimlerini çıkarmak çok da zor olmamalı.
Battlefield 5 ve Metro Exodus'u biraz overclock yaparak RX570 ile ultra ayarlarda 35-50 FPS alarak oynadım. Acaba grafiksel açıdan Cyberpunk'un bunlardan fazlası nedir?
Çıkmamış bir oyunun hangi ekran kartında kaç FPS verebileceğini ''piyasayı takip ederek'' nasıl tahmin edebiliyorsun? Gerçekten böyle güzel bir yeteneğin varsa internetten ders vermeni tavsiye ederim. Senin gibi ilerigörüşlü, zeki insanlardan bir kaç şey öğrenmiş oluruz.
Minimum Sistem Gereksinimleri
(tahmini)

• İşlemci: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8320
  • RAM: 8 GB RAM
  • Boş Alan: 70 GB of space
  • Ekran Kartı: AMD Radeon R9 380 ya daNVIDIA GeForce GTX 960 2GB
  • İşletim Sistemi: Win 7 64
  • Direct X: Version 11
  • Ekran Kartı: 720p
Önerilen Sistem Gereksinimleri
(tahmini)

• İşlemci: Intel Core i5-4670K 3.4GHz / AMD Ryzen R5 1600
  • RAM: 16 GB RAM
  • Boş Alan: 70 GB of space
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX Vega 64 8GB or NVIDIA GeForce GTX 1070
  • İşletim Sistemi: Win 10 64
  • Direct X: Version 11
  • Ekran Çözünürlüğü: 1080p
Battlefield 5 ve Metro Exodus'u biraz overclock yaparak RX570 ile Ultra ayarlarda 35-50 FPS alarak oynadım. Acaba grafiksel açıdan Cyberpunk'un bunlardan fazlası nedir?
Çıkmamış bir oyunun hangi ekran kartında kaç FPS verebileceğini "piyasayı takip ederek" nasıl tahmin edebiliyorsun? Gerçekten böyle güzel bir yeteneğin varsa internetten ders vermeni tavsiye ederim. Senin gibi ilerigörüşlü, zeki insanlardan birkaç şey öğrenmiş oluruz.

Hem bir oyun artık eski nesil olan konsolara optimize ediliyorsa bilgisayara neden edilmesin?

Sistem gereksinimleri bile açıklanmamış, çıkmamış bir oyunun hangi ekran kartında kaç FPS vereceğini nereden biliyorsun? Çok mu zekisin? Yoksa kahin misin? Atıp tutmanın cezası yok ne de olsa, salla sallayabildiğin kadar.

Kardeşim açıklandı ve aşırı düşük sistem gereksinimleri.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet.. Yorumlarını alalım dimitri. Atıp tutuyordun.

Önerilen GTX 1060 6GB. RX570 ile arasında uçurum mu var?
Cyberpunk 2077 RX570 ile oynayış videoları çıktığı zaman hatırlat. Tahminin doğru çıkarsa özür dilerim. Sende tatmin olmuş olursun. Aynı firmanın yaptığı Witcher 3'ün minimum sistem gereksinimlerinde HD7870 vardı. Oysaki ben HD7870 ile yüksek ayarlarda oynamıştım.

Son düzenleme:
Cyberpunk2077Sistem-Gereksinimleri.png

Medium ayarlarda 60 FPS verecektir muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı