Merhabalar Gigabyte RX570 4G bir ekran kartım var. Bugün driver yüklemek istedim AMD'nin sitesinden Adrenaline Software kurdum ama driveri yükleyemedim, yardımcı olabilir misiniz?
Dün çok uygun fiyata başlıkta yazdığım ekran kartını aldım, sanırım ekran kartının BIOS'u modlanmış, driver ekran kartını tanımıyor ve şöyle bir hata veriyor. "AMD grafik sürücüsü kurulmadı veya AMD sürücüsü düzgün çalışmıyor" ve aygıt yoneticisinde ekran kartının üzerinde ünlem işareti var...
20.9.1 Güncellemesini kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum. Özürlü bir driver. 4 GB VRAM'e sahip ekran kartımda boşta 7 GB kullanıyor diye gösteriyor. Bir çok hatası vardı. Sürekli CPU yüzde 30 kullanımı vardı. Kesinlikle 20.9.1 sürücüsü indirmeyin hocam. 20.4.2 Tavsiyemdir.
Yapmanız gereken şey, DDU ile tavsiye edilen ayarları(kendisi gösterecektir, çok kolay.) yaparak sürücüyü silin. Ama silmeden önce yükleyeceğiniz sürücü indirilmiş, kurulmaya hazır olsun. DDU yaptıktan sonra yeniden başlatacaktır. O indirdiğiniz sürücüyü kurun.
20.9.1 Güncellemesini kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum. Özürlü bir driver. 4 GB VRAM'e sahip ekran kartımda boşta 7 GB kullanıyor diye gösteriyor. Bir çok hatası vardı. Sürekli CPU yüzde 30 kullanımı vardı. Kesinlikle 20.9.1 sürücüsü indirmeyin hocam. 20.4.2 Tavsiyemdir.