Çözüldü RX 570 düşük FPS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HAMZA KAYAYURT

Hectopat
Arkadaşlar, sistemim aşağıdaki gibidir:

Anakart: Gigabyte B450M S2H
Ekran kartı: MSI RX570 Armor OC 4 GB
İşlemci: Ryzen 5 1600 3.2GHz 19MB önbellek 6 çekirdek AM4 14nm.
RAM: Corsair 2x8GB Vengeance LPX siyah 3000MHz CL16
Kasa ve Power Supply: Power Boost VK-C013B RGB 500W USB 3.0 Mid Tower Kasa

Bütün oyunlarda düşük FPS alıyorum. İnternetten baktığım aynı sistemlerin yarısı kadar FPS alamıyorum ve düzgün oynayabilsem bile oyunlarda takılma oluyor. Bunu düzeltebilir miyim? Bilgisi olan var mıdır?

Son düzenleme:
Çözüm
Ark survivol oynuyorum Low ayarlarda 46 FPS alıyorum. YouTube'da baktığım videolar da 100 ila 120 FPS arası alıyor herkes.

50 gözüküyor bir anda 76 oluyor sonra 41 oluyor en fazla 80'e kadar çıkıyor o da hareket etmeyince.
İşlemci kullanımı %20 ama ekran kartı kullanımı %99. Ekran kartını ayarlardan performans moduna getirin. Ayrıca videodaki ayarları deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Chipset sürücülerini yükleyin. Güncel Windows 10 kullanın. Onun dışında da çözünürlük mü yüksek acaba diye düşünüyorum sadece.

Ark survivol oynuyorum Low ayarlarda 46 FPS alıyorum. YouTube'da baktığım videolar da 100 ila 120 FPS arası alıyor herkes.
MSI Afterburner ile ekran kartı kullanımı, RAM kullanımı, işlemci kullanımı gibi değerlerin ekran görüntüsü alıp buraya atın bir bakalım. Ayrıca videodaki ayarlar ile aynı ayarları mı kullanıyorsunuz?

50 gözüküyor bir anda 76 oluyor sonra 41 oluyor en fazla 80'e kadar çıkıyor o da hareket etmeyince.

Dosya Ekleri

• Ark1.jpg
    Ark1.jpg
    450,7 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:

İşlemci kullanımı %20 ama ekran kartı kullanımı %99. Ekran kartını ayarlardan performans moduna getirin. Ayrıca videodaki ayarları deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Gece gece ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Ekran kartı ayarlarını AMD Radeon'dan mı hallediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı