Mehmetozdmir
Hectopat
Daha fazla
Yaklaşık 1 hafta önce sistemime ASUS STRIX RX570 taktım, sistem özellikleri:
ASUS TUF B450-Plus
Ryzen 3 2200g
Corsair 8GB 3000MHz
Corsair 600W +80 PSU
Öncelikle 1 hafta önce kartı aldıgımda ilk 2 gün çok güzel geçti. Kart CS: GO, BF1, Apex Legends gibi oyunları çok güzel oynatıyordu.
Sonrasında oyunlarda FPS yüksek olmasına rağmen lag sıkıntısı yaşıyorum CS: GO'da her şey en yüksek 120 FPS alırken(biliyorum az) lag oluyordu bu çok sinir bozucu bir şey sonucta bir kart için tam 3 ay çalıstım ve aldıgım kart düşük performans veriyordu. Herhangi bir fikriniz varsa lüfen yanıt olarak yazın çok moralim bozuk yaptıgım ve sebebi olacak şeyler:
1-4 gün 6+2 pini gevşek bir şekilde kullanmısım sonrasında oturdum.
2-Driver yüklü ama yükledikten sonra performans düşüşü oldu.
3-Kasada tek fan var çok havasız.
4-AMD software ilk başta hata verdi.
İşlemci kullanımında sıkıntıda yok ısınmıyor gayet güzel besliyor.
Bilgisayardan pek anlamıyorum ama yazılımsal bir sorun olabilir mi? Çok fazla AMD software hatası aldıgım için 3-4 kere set up indirip kurmaya çalıştım, sizce bilgisayarı formatlayıp temiz kurulum yapmalı mıyım?
ASUS TUF B450-Plus
Ryzen 3 2200g
Corsair 8GB 3000MHz
Corsair 600W +80 PSU
Öncelikle 1 hafta önce kartı aldıgımda ilk 2 gün çok güzel geçti. Kart CS: GO, BF1, Apex Legends gibi oyunları çok güzel oynatıyordu.
Sonrasında oyunlarda FPS yüksek olmasına rağmen lag sıkıntısı yaşıyorum CS: GO'da her şey en yüksek 120 FPS alırken(biliyorum az) lag oluyordu bu çok sinir bozucu bir şey sonucta bir kart için tam 3 ay çalıstım ve aldıgım kart düşük performans veriyordu. Herhangi bir fikriniz varsa lüfen yanıt olarak yazın çok moralim bozuk yaptıgım ve sebebi olacak şeyler:
1-4 gün 6+2 pini gevşek bir şekilde kullanmısım sonrasında oturdum.
2-Driver yüklü ama yükledikten sonra performans düşüşü oldu.
3-Kasada tek fan var çok havasız.
4-AMD software ilk başta hata verdi.
İşlemci kullanımında sıkıntıda yok ısınmıyor gayet güzel besliyor.
Bilgisayardan pek anlamıyorum ama yazılımsal bir sorun olabilir mi? Çok fazla AMD software hatası aldıgım için 3-4 kere set up indirip kurmaya çalıştım, sizce bilgisayarı formatlayıp temiz kurulum yapmalı mıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: