Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz?

20.12.1 sürümündeyim.

Normal hocam, hep rekabetçi oyunlardan bahsetmişsiniz. Hangi ayarlarda oynadığınızı da yazsaydınız keşke.

LoL'de çok düşük FPS alıyorum, normal değerler değil.

SSD modelin nedir? CrystalDiskMark, CrystalDiskInfo ve HD Sentiel ile ilgili ekran görüntülerini paylaşın.

SSD olarak bir modeli merak edip satın aldım. Pioneer APS (240GB) modeli idi. Alma taraftarı değildim, sadece ne olduğunu görmek istedim. Ve aldığımda 180TL idi, zaten bu yüzden aldım. Hatta sıkıntı çıkarsa kardeşime veririm diye düşünüyordum 

. Değerlerin düşük olması bu diskten olabilir. Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. Bunun yanı sıra 5400RPM'lik HDD var. Ek olarak 860 Evo 500GB da kullanıyordum fakat şu anda iş yerimde. 860 Evo'yu alalı çok olmadi ve onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum, değerleri gayet gayet normal. Ayrıca, Pioneer marka diskte dosya aktarımı yaparken aktarım hızı 1-2MB/s'e kadar düşüyor, işin içinde bir şeyler var gibi 

CDM:

Okuma değerleri normal gibi gözüküyor, vaat ettiğini veriyor. Fakat yazma değerleri pek de öyle değil gibi.
Bad Sector testi de temiz çıktı.
Zira, HD Sentinel de öyle.
HD Sentinel:
CrystalDiskInfo:

SSD'nin firmware'ı varsa güncelleyin.

Bulamadım. 

Dün yaptığım testlerde bir sorun görülmedi.

Güncel.

10 dakika FurMark testi yapıp FPS düşüşü var mı diye kontrol edin.

Genel  olarak 69-70-71 arasında dolandı, yani normal. Zira sıcaklıklar da öyle, 67'yi geçmedi. 8X MSAA ve Full HD çözünürlükte yaptım. 

OCCT 6.2.0 indirip Power Test yapın.

Bi' sıkıntı çıkmadı.
Başka söyleyeceğiniz bir şey var ise yapabilirim