RX 570 Ekran Gidip Geliyor

emrecan toplu

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. 2. el RX 570 1 yıl garantili bir ekran kartı aldım. Furmark testlerinde maksimun 50 derece gördü. Oyunlarda kart 60 dereceyi görmedi Kozmetik olarak v.s sorunu, ısınma sorunu yok. Her şey tamam ama oyun oynarken veya Windows ekranında cok nadir ekran gidip geliyor. Ekran karardığı sürü icinde sistem calısıyor, oyuna falan devam edebiliyorum ama ekran yok. Kartla ilgili ise iade edeceğim. Yardımcı olur musunuz lütfen.

Ekran kartı: RX 570 4GB SABHHİRE NİTRO +
İşlemci: i5 4460
PSU: Zalman ZM 500 LE
RAM: 4+2 GB 6 gb. Bir tanesi 1600 MHz digeri 1300 MHz
Anakart: H81MC

İstediginiz test v.s varsa yapıp görüntü atabilirim. Şimdiden yardım edecek arkadaşlara cok cok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 2. el RX 570 1 yıl garantili bir ekran kartı aldım. Furmark testlerinde maksimun 50 derece gördü. Oyunlarda kart 60 dereceyi görmedi Kozmetik olarak v.s sorunu, ısınma sorunu yok. Her şey tamam ama oyun oynarken veya Windows ekranında cok nadir ekran gidip geliyor. Ekran karardığı sürü icinde sistem calısıyor, oyuna falan devam edebiliyorum ama ekran yok. Kartla ilgili ise iade edeceğim. Yardımcı olur musunuz lütfen.

İstediginiz test v.s varsa yapıp görüntü atabilirim. Şimdiden yardım edecek arkadaşlara cok cok teşekkür ederim.

Ekran kartını farklı bir anakartta deneyin. RAM leriniz uyumlu çalışmıyor olabilir. Eğer başka anakart veya cihaz üstünde sıkıntı yoksa RAM lerinizi uyumlu hale getirin. Sorun devam ederse PSU yetersiz kalıyor olabilir.

Farklı bir monitörde denediniz mi?

Hayır denemedim monitör yeni alındı zaten.
Ekran kartını farklı bir anakartta deneyin. RAM leriniz uyumlu çalışmıyor olabilir. Eğer başka anakart veya cihaz üstünde sıkıntı yoksa RAM lerinizi uyumlu hale getirin. Sorun devam ederse PSU yetersiz kalıyor olabilir.

Ram konusunda haklısınız mhz değerleri farklı elimde 2+2 1333mhz ve birde 4gb 1600 mhz vardı 6gb olsun istediğim için 4+2 yaptım ekran karti 2.el olduğu için sorun ondamı değilmi öğrenmek istiyorum testler çok güzel sonuç verdi ama bu ekranın kararma olayını çözemedim.

arkadaşlar şöyle bi sorunum var. yeni sistem kurdum, hdmı kablo ile oyun açarken yükleme ekranında başlayım 15-20 sn arayla görüntü gelip gitti başka bir hdmi kablo denedim onda da aynı sorun devam etti. displayport taktım sorun çözüldü. var mı böyle bir sorunla karşılaşan?
sistem özellikleri şöyle amd rayzen 5 2600 , asrock b450m pro4, rx570 shpirre 4 gb nitro, corsair 8gb ram 3000mhz, psu dark500 w

Kullandiginiz PSU'nun herhangi bir verimlilik sertifikasi yok, sistemi besleyemiyor olabilir. 80Plus sertifikali, en az 400w bir psu ile deneyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı