RX 570 "ekran kartı güncellenirken hata olustu"

TheSC0RP10N

Centipat
Merhaba. Şimdi ben ekran kartımı güncellemeye çalışıyorum ama olmuyor hate veriyor(ekrankartı güncellenirken hata oluştu).Sonra bir bakıyorum (kod 43).Neyse atikmdag patcher programını çalıştırıp düzeltiyorum. Yeniden başlat diyorum. Pat (kod 31). Ne denediysem olmadı. Ekran kartını siteden indirdim olmadı, aygıt yöneticisinden güncellemeye çalıştım olamadı, Driver güncelleme programı denedim olmadı! Ne yapsam olmuyor. :)

Sistemim;
AMD Radeon RX570 series ekran kartı.
Intel i5 2500HZ işlemci.
8 GB RAM.
465GB HDD.

Merhaba. Şimdi ben ekran kartımı güncellemeye çalışıyorum ama olmuyor hate veriyor(ekrankartı güncellenirken hata oluştu).Sonra bir bakıyorum (kod 43).Neyse atikmdag patcher programını çalıştırıp düzeltiyorum. Yeniden başlat diyorum. Pat (kod 31). Ne denediysem olmadı. Ekran kartını siteden indirdim olmadı, aygıt yöneticisinden güncellemeye çalıştım olamadı, Driver güncelleme programı denedim olmadı! Ne yapsam olmuyor. :)

Sistemim;
Intel i5 2500HZ işlemci.
8 GB RAM.
465GB HDD.
DDu ile güvenli modda ekran sürücüsünü kaldır sorun çözülür bende aynı hatayı alıyordum .

Sistemim;
Intel i5 2500HZ işlemci.
8 GB RAM.
465GB HDD.
Atikmdag bir sürümden sonra çalışmıyor en son hangi sürümle kullandım hatırlamıyorum,benim RX 570 de öyleydi,yamayı yüklemeden kesinlikle çalışmıyordu driver,her yolu denemistim

Aynı şekilde dün güncelleme yaptım RX 570 kartıma. Güncellemeler uygulandı en son bitişine doğru düzgün yüklenemediğine dair bir mesaj verdi. Tam cümleyi hatırlamıyorum. Sonradan baktığımda sürücü güncelleştirmesi olmuştu. İlginç bir durum. Hem hata verdi olmadığına dair hemde sürücü güncelleştirildi. Ne olur ne olmaz DDU ile tekrar kurmak istiyorum. Bu arada bundan önceki güncellemede de aynı sorunu vermişti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı