RX 570 ekran kartı için işlemci önerisi

RX 570 oldukça yazılımsal sıkıntıları olan bir kart ben kullanıyorum eğer ileride yükseltecekseniz AMD 5-5600 işlemci öneririm ben ise i3-7100 Kullanıyorum eski olmasına rağmen çok güzel performans alıyorum çoğu oyunda.

RX 570 oldukça yazılımsal sıkıntıları olan bir kart ben kullanıyorum eğer ileride yükseltecekseniz AMD 5-5600 işlemci öneririm ben ise i3-7100 Kullanıyorum eski olmasına rağmen çok güzel performans alıyorum çoğu oyunda.

Şahsen ben 500 serisinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ben RX590, arkadaşım RX 570 kullanıyor herhangi bir sıkıntı olmadı AM3 sistemlede kullandım AM4 sistemlede sıkıntı çıkarmıyor.

Şahsen ben 500 serisinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ben RX590, arkadaşım RX 570 kullanıyor herhangi bir sıkıntı olmadı AM3 sistemlede kullandım AM4 sistemlede sıkıntı çıkarmıyor.

Hocam çekmediğim sıkıntı kalmadı benim o kadar fazla konu açtımki Technopat'ta.

İleride yükseltmeyi düşünmem i3 7100 olabilir teşekkurler

2. el kısmına pek bulasmayi düşünmüyorum AM5 sistemde düsünmem cünku bu sistemi toplayip kendim kullanirım sonrs kardeşime vermeyi düşünüyorum.

O halde AM4-5600 sistem işinizi fazlasıyla görecek, standart bir 1080p monitör alabileceksin sanırım kalan parayla uyar mı hocam?

Hocam çekmediğim sıkıntı kalmadı benim o kadar fazla konu açtımki Technopat'ta.

Bazı kartlar sorunlu veya diğer bileşenler ile ilgili olabiliyor kimisi RAM kimisi anakart değişimi ile çözen duydum ki uğraşmaya değer mi NVIDIA da sorun var AMD'ye has bir olay değil bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı