RX 570 ekran kartı OCCT VRAM testinde çöküyor

xRayder

Hectopat
Daha fazla  
OCCT üzerinden VRAM testi mi yaptınız? VRAM testi çöküyorsa sorun ekran kartındadır. Hatta tahmin edeyim oyunlarda da sizi oyundan atıp crash veriyor değil mi?

Diğer türlü ise bilemem ne yazık ki.

Hocam selamünaleyküm. Bende VRAM de crash veriyor ve ekran gidip geliyor. Ayrıca ekranda AMD sürücü zaman aşımı yazıyor. OCCT ile sadece VRAM ve Power testinde yapıyor. Ekran kartı mı bozuk? Ek olarak şunları ekleyeyim, 1 ay önce aldım ilk haftalarda aynı sorun vardı ama kendi kendine gitmi. Taki bugune kadar yene yapmaya başladı kartım: RX570.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız hata veriyorsa muhtemelen sorunu vardır. OCCT'nin güncel sürümünde 10 iterasyonlu (tekrarlı) VRAM testi yapıp sonucunu buradan paylaşınız.

Ekran kartınız hata veriyorsa muhtemelen sorunu vardır. OCCT'nin güncel sürümünde 10 iterasyonlu (tekrarlı) VRAM testi yapıp sonucunu buradan paylaşınız.

Yok hocam hiçbir şekilde yapamadım eski OCCT ile oluyordu son sürümünu yukledikden sonra VRAM testini başlatıyorum Max 5/10 saniye sonra kartın fanları hızlanıyor goruntu gıdıyor 3 kere denedım 3'undede aynı hatayı aldım hiçbir şekilde goruntu gerı gelmıyor res atana kdr 1. denememnde ekran kartının devre dışı bıraktı. Aygıt yoneticinsde bu aygıt devreden çıkarıldı. (kod 22) yazıyordu diğer 2 sindede aynı şekil fanlar hızlandı ekran gitti yeniden başlatınca geri geldi Power limit ile oynadım olmadı MHz'leri az bir şey dusurup denedım yene olmadı şu an en guncel driveri kurulu DDU ile silip eski driver denemedim. Sorun donanımsal gibi geliyor bana bir de sistemim eski bir sistem yani i3 540 ve DDR3 6 GB 1333MHz RAM var PSU Hydro K500 acaba PSU mu yetmiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-22 095624.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-22 095624.png
    16,2 KB · Görüntüleme: 43

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı