RX 570 GB ile ETC kazmak

MY UYGAR

Hectopat
Katılım
3 Ağustos 2019
Mesajlar
800
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, şu an elimde bulunan RX 570 4 GB ekran kartım ile ortalama 13 Mh/s ile ETC kazıyorum. Merak ettiklerim ise şunlar;

Ekran kartım yaklaşık fan hızları %80 iken 75 derece civarlarında dolanıyor. Eğer fan hızlarını tam hızda kullanırsam sıcaklık 65 derecelere düşüyor. Fanları tam hızda kullanmanın karta bir zararı olur mu?

Sizce şu anda aldığım kazım hızım az mı yoksa kartıma göre normal mi? Birkaç ayar yaparak 14 Mh/S hızlara ulaşabiliyorum bazen.

Sistemimi aktif olarak da kullanıyorum gün içerisinde oyun, günlük işler vb. geri kalan yaklaşık 14 saat de ise kazım yapıyorum haliyle kazancım düşüyor. Sizce bu şekilde kazım yapmaya devam etmeli miyim? İnternet sitelerinden baktığımda yaklaşık 1,5 dolar gibi bir kazanç çıkıyor 24 saatte. Bunu yarıya bölsem 75 cent eder. 75 cent için kazım yapmaya değer mi?

Bir diğer sorum ise sistem 24 saat açık kalsa herhangi bir zararı olur mu yoksa birkaç saat kapalı kalması gerekir mi?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim hocam fakat sanırım vazgeçeceğim diğer arkadaşların dediği gibi pek de akıl kârı gibi gözükmüyor 75 cent için
Hocam bu gün başka bir konuda sizin ki gibi Rx 570 4gb ile kazım yapmaya başlayan bir arkadaş 55 MH/s kazmaya başladı. Minerstat'a göre de 31 MH/s kazmanız gerekiyor. Sizin 13 MH/s kazmanız biraz düşündürücü sorun nerede acaba?
 

Geri
Yukarı