RX 570 GPU kullanımı bir anda %0'a düşüyor

Maestr04

Hectopat
Anakartım H81M-D R2.0, ekran kartım RX570, işlemcim i5 4460, 8 GB RAM ama oyunlarda GPU kullanımım %0'a düşüyor, yani sabit bir kullanımı yok. Sebebi nedir? Neden dolayı kaynaklanıyordur? PSU'dan dolayı olabilir mi? PSU Dark 600W.

Ne durumda %0'a düşüyor. Bende aynı kartı kullanıyorum oyun dışında genelde %0 kullanım gösteriyor kendi yazılımı.

Anlık raporlama sırasında düşüşler yaşanabilir sıkıntı olmaz. Sadece kaliteli bir PSU'ya geçiş yapabilirsiniz. Sisteminizi dandik PSU'lara emanet etmeyin. @Maestr04

Anlık raporlama sırasında düşüşler yaşanabilir sıkıntı olmaz. Sadece kaliteli bir PSU'ya geçiş yapabilirsiniz. Sisteminizi dandik PSU'lara emanet etmeyin. @Maestr04

Anlık raporlamadan bahsettiğin nedir oyun sırasındayken sabit durmuyor sürekli değişiyor %40 vs. oluyor.
Ne durumda %0'a düşüyor. Bende aynı kartı kullanıyorum oyun dışında genelde %0 kullanım gösteriyor kendi yazılımı.

Oyun içindeyken mesela sürekli değişiyor sadece 0 değiş 40'a falan da düşüyor eski ekran kartımla "GT 1030" daha yüksek FPS alırken RX570 ile daha düşük FPS almaya başladım sebebi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…