RX 570 - i3-9100F uyumlu mu?

Bütçe
Belirsiz
Hocam sistem çok saçma olmuş. Bu sistem yerine Intel 10. nesil ve RX 6500XT bir sistem bakmanızı öneririm.
DDR4 anakart, DDR5 RAM takmışsınız.

Ben sadece merak ettim takılır mı diye anakartı değiştireceğim.

Hmm anladım. O zaman biz nasıl yorum yapabiliriz ki bu konuda. Hazır 3050'li sistem aslın 13K ya desek de 80k ya 4090 desek de olur.

Hocam o kadar da değil sadece uyumlu bir anakart yeter bana normalde DDR5 herhangi bir anakartı alacaktım ama şüpheye düştüm.

Hmm anladım. O zaman biz nasıl yorum yapabiliriz ki bu konuda. Hazır 3050li sistem aslın 13k ya desek de 80k ya 4090 desek de olur.
Konu sahibinin kendi topladığı bilgisayarın fiyatına yakın bir bilgisayar söyledim. İkinci el bir şekilde yazdığım bilgisayarı kolayca toplar. Zaten konu sahibi DDR5 vs. yazdığı için parasının olduğunu varsayıyorum. 😁

Konu sahibinin kendi topladığı bilgisayarın fiyatına yakın bir bilgisayar söyledim. İkinci el bir şekilde yazdığım bilgisayarı kolayca toplar. Zaten konu sahibi DDR5 vs. yazdığı için parasının olduğunu varsayıyorum. 😁

Parçaları seçeceğim elimdeki paranın üstüne aileminde katkısıyla alacağım.

Hocam B360M anakart DDR 5 RAM desteklemiyor ne yazık ki. Onun harici uyumlu bir sistem ama bütcenize göre belki de daha iyisini toplayabilirsiniz.

Benim niyetim süper ötesi bir sistem toplamak değil oynamak istediğim oyunları medium-high ayarlarda oynatsın yeter bana.

Anakart RAM tipi DDR4, DDR5 RAM kullanamasınız.
Diğer parçalar uyumlu darboğaz falan olmaz.
DDR4 ram alırsam çalışır yani.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı