RX 570 i5-4460 sistem nasıldır?

Test yaptır, bu kadar ucuz olmasının sebebi büyük ihtimalle bir parçada sorun olduğu içindir. Eğer test sonucu düzgün çıkarsa düşünmeden al. İleride işlemciyi i7 4790 yaparsın.

Fiyat normali geçtim pahalı bile denebilir, ucuz olduğunu nereden çıkardınız?

Bu bütçelere Ryzen sistemler bulunabiliyor DDR4 ve daha yeni nesil olur en azından, onlara bakmanızı tavsiye ederim.

Misal: RX 570 4GB / RYZEN5 2500X (yukarıdaki ilan İzmir'de olduğundan bunu da oradan seçtim.)

Ben her şey dahili diye demiştim ya yanında her şey var diye 5500 TL olanı alsam sonra yukseltemem mi beni götürmez mi 1 1.5 sene falan sadece Valorant oynayacağım zaten.

Fiyatı normal ucuz değil. İşlemci tabanlı oyunlarda darboğaz yaşanır.

Valorant için alsam düşük ayarlarda oynatmaz mi?

Son düzenleme:
Ben her şey dahili diye demiştim ya yanında her şey var diye 5500 TL olanı alsam sonra yukseltemem mi beni götürmez mi 1 1.5 sene falan sadece Valorant oynayacağım zaten.

Valorant için alsam düşük ayarlarda oynatmaz mi?

Oynatır da diğer her şey dahil olanın parçalarda kaliteli değil ki. Mantıklı hiçbir yanı yok. Bir kere eski nesil bir sistem. Fiyatı 4000 yapıyorsa alın derim. Ama en mantıklı olanı 1000 TL daha para biriktirip (eğer çalışıyorsanız veya harçlığınız varsa) Benim attığımı veya ona benzer bir sistemi pazarlık ile 5000'e alıp kalan 1500'e de çok rahat bir şekilde monitör - klavye - mouse vs almanız.

Oynatır da diğer her şey dahil olanın parçalarda kaliteli değil ki. Mantıklı hiçbir yanı yok. Bir kere eski nesil bir sistem. Fiyatı 4000 yapıyorsa alın derim. Ama en mantıklı olanı 1000 TL daha para biriktirip (eğer çalışıyorsanız veya harçlığınız varsa) benim attığımı veya ona benzer bir sistemi pazarlık ile 5000'e alıp kalan 1500'e de çok rahat bir şekilde monitör - klavye - mouse vs almanız.

Rampage falan kaliteli değil mi ki Gamepower'ya da bunu alıp Ryzen 5 2600 ile değiştiririm sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı