RX 570 i5 4460 Sistem Valorant'ta Kasıyor

W4resa

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle bilgisayarımın özelliklerinden bahsedeyim:
İşlemci: Intel i5 4460.
Ekran kartı: MSI RX 570 4 GB.
RAM: 8 GB.
Uzun süredir sıkıntısız bir şekilde Valorant'ı kasmadan oynayabiliyordum ama bir anda bilgisayar masaüstünde bile mouse hareketleri kasmaya başladı. Oyuna girdiğimde 150 FPS'lerden sürekli 30 FPS'lere düşüp drop yiyorum. Bu oyun oynatmayacak seviyede sonrasında ise bu olay arkadaşlarıma göstermek için DC'den yayın açtım. Sorun az da olsa ortadan kalktığını gördüm. Bunu YouTube'da video izlerken de fark ettim. Video izleyemiyordum deli gibi kasıyor. Sesler cızırtılı bir şekilde geliyor ama DC'den yayın açtığım zaman bu sorunun ortadan kalktığını fark ettim. Ve nedenini bulamıyorum. Sizlerin bir fikri var mı bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, öncelikle bilgisayarımın özelliklerinden bahsedeyim:
İşlemci: Intel i5 4460.
Ekran kartı: MSI RX 570 4 GB.
RAM: 8 GB.
Uzun süredir sıkıntısız bir şekilde Valorant'ı kasmadan oynayabiliyordum ama bir anda bilgisayar masaüstünde bile mouse hareketleri kasmaya başladı. Oyuna girdiğimde 150 FPS'lerden sürekli 30 FPS'lere düşüp drop yiyorum. Bu oyun oynatmayacak seviyede sonrasında ise bu olay arkadaşlarıma göstermek için DC'den yayın açtım. Sorun az da olsa ortadan kalktığını gördüm. Bunu YouTube'da video izlerken de fark ettim. Video izleyemiyordum deli gibi kasıyor. Sesler cızırtılı bir şekilde geliyor ama DC'den yayın açtığım zaman bu sorunun ortadan kalktığını fark ettim. Ve nedenini bulamıyorum. Sizlerin bir fikri var mı bu konuda?
Diskiniz hdd mi ssd mi? Birde diskinize bad sector testi yapar mısınız?

Diskiniz HDD mi SSD mi? Bir de diskinize bad sector testi yapar mısınız?

Evet yaptım. Ve böyle sonuçlar aldım. Ayrıca YouTube'dan video izlerken aşırı kasıyordu bunu çözümünü de Discord'dan yayın açarak geçiriyorum tam çözümünü hala bulamadım

Dosya Ekleri

• bad sector test v2.png
    bad sector test v2.png
    211,7 KB · Görüntüleme: 41
  • bad sector test.png
    bad sector test.png
    294,9 KB · Görüntüleme: 39

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı