RX 570 için işlemci önerisi

Rulerr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar i5 3330 işlemcim var. Çoğu oyun akıcı olmasına rağmen Knight Online'da 10 FPS görüyorum.
i3 9100F işlemci ile herhangi bir darboğaz sıkıntısı yaşar mıyım ve Knight Online'de nasıl sonuç verir
Anakartım: Asus H61m-A/usb3 Intel H61 Soket 1155 Ddr3 2200mhz(o.c.) Hdmı&dvı Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
i3 9100F e geçmeniz için RAM ile anakartınızı değiştirmeniz gerek. Ryzen işlemci almanız mantıklı olur. Hem anakart uygun, hem de işlemci. Ryzen 5 1600 AF almanız sizi baya rahatlatır.

Anakart 1155 pin, işlemci 1151.
Burada asıl sorulması gereken soru Knight'da nasıl 10 FPS aldıgınız o işlemci Knight için yeterli. Bence baska bir sorun var.

Son düzenleme:
i3 9100F ile güzel ikili olurlar ama R5 1600 AF almanızı öneririm. i3 9100F bir zaman sonra yetersiz gelecektir.

i3 9100F'e geçmeniz için RAM ile anakartınızı değiştirmeniz gerek. Ryzen işlemci almanız mantıklı olur. Hem anakart uygun, hem de işlemci. Ryzen 5 1600 AF almanız sizi bayağı rahatlatır.

İki türlüde anakartı değiştirmek zorunda kalıyorum. Knight Online tek çekirdek ile çalışan bir oyun olduğu için i3 1900F'i düşündüm önerilerinizi dikkate alıp fiyat açısından hangisi daha ucuza gelirse onu seçeceğim. Cevaplarınız için teşekkür ediyorum herhangi bir sıkıntı olursa aynı sistemi düşünen arkadaşlar için bilgilendirme yapacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı