Ülke kurunu bu iktidar bambaşka bir boyutta silkiyor.3-5 ay önce Intel'in LGA 1511 soketinin işlemcileri ucuzlamıştı. Şu anda 3 senelik işlemciler sıfır ile aynı.
Ülke kurunu bu iktidar bambaşka bir boyutta silkiyor.3-5 ay önce Intel'in LGA 1511 soketinin işlemcileri ucuzlamıştı. Şu anda 3 senelik işlemciler sıfır ile aynı.
Yok hocam ben ikinci elde aceleci davranmıyorum, bütün ilanları inceliyorum; sıfır için de benzer şekilde.2. ele biraz göz atayım dedim bence kara para aklıyorlar.
Kesinlikle. SSD, RAM, Anakart kesinlikle sıfır alınmalı, 2. el fiyatları aşırı yakın ve hiç değmez özellikle de SSD.Aynı şey SSD ve Ram içinde geçerli. 2. el Alınacaksa sadece işlemci ve ekran kartı alınabilir harici heyecan yaratabilir.
Yok hocam ben ikinci elde aceleci davranmıyorum, bütün ilanları inceliyorum; sıfır için de benzer şekilde.
Güzel ülkemin güzel insanları şaşırtmıyorHocam adamlar sıfırdan daha yüksek fiyat koymuş.
La ben daha 1 sene kullanmadığım i5 9400F'i 1000-1500TL'ye satmayı düşünüyorum.Hocam adamlar sıfırdan daha yüksek fiyat koymuş.
Evet bazen olabiliyor. Hatta yakın zamanda PC incelerken kazık fiyata hazır sistem satanları gördüm. Fiyatı düzgün olanlardan daha fazlalar. İkinci el için şaşırtıcı bir durum.Hocam adamlar sıfırdan daha yüksek fiyat koymuş.
1000 TL'ye satıyorsan hemen alayımLa ben daha 1 sene kullanmadığım i5 9400F'i 1000-1500TL'ye satmayı düşünüyorum.
Sahibinden'de çok sayıda, çok ucuz 64 GB gibi az alanlı M2 SSD'ler buldum. Onlar alınır mı hocam? Hızı SATA olanlardan yüksek midir? Bunun için ayrı konu da açacaktım hazır yeri gelmişken sorayım dedim.Kesinlikle. SSD, RAM, Anakart kesinlikle sıfır alınmalı, 2. el fiyatları aşırı yakın ve hiç değmez özellikle de SSD.
Güzel ülkemin güzel insanları şaşırtmıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.