RX 570 için işlemci tavsiyesi

3-5 ay önce Intel'in LGA 1511 soketinin işlemcileri ucuzlamıştı. Şu anda 3 senelik işlemciler sıfır ile aynı.
Ülke kurunu bu iktidar bambaşka bir boyutta silkiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı şey SSD ve Ram içinde geçerli. 2. el Alınacaksa sadece işlemci ve ekran kartı alınabilir harici heyecan yaratabilir.
Kesinlikle. SSD, RAM, Anakart kesinlikle sıfır alınmalı, 2. el fiyatları aşırı yakın ve hiç değmez özellikle de SSD.

Kesinlikle. SSD, RAM, Anakart kesinlikle sıfır alınmalı, 2. el fiyatları aşırı yakın ve hiç değmez özellikle de SSD.
Sahibinden'de çok sayıda, çok ucuz 64 GB gibi az alanlı M2 SSD'ler buldum. Onlar alınır mı hocam? Hızı SATA olanlardan yüksek midir? Bunun için ayrı konu da açacaktım hazır yeri gelmişken sorayım dedim.

Güzel ülkemin güzel insanları şaşırtmıyor :D

Bi' ara Izoly PSU satıp üstüne sıfırının 2 katına satan bir adama yazmıştım. Adama enayi taklidi yaptım. Dedim ki; "Bu PSU nasıldır? İdare eder mi?" Adam bana dedi ki; "MSI ve ASUS'tan daha iyi" o günden beri akıl sağlığım yerinde değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı