RX 570 için işlemci tavsiyesi

Sahibinden'de çok sayıda, çok ucuz 64 GB gibi az alanlı M2 SSD'ler buldum. Onlar alınır mı hocam? Hızı SATA olanlardan yüksek midir?
Alınmaz. SSD alacaksan sıfır al.

1000 TL'ye satıyorsan hemen alayım :)

Şu anda satsam mı yoksa 2. sistemime ek parça alarak kullansam mı diye düşünüyorum.

Sahibinden'de çok sayıda, çok ucuz 64 GB gibi az alanlı M2 SSD'ler buldum. Onlar alınır mı hocam? Hızı SATA olanlardan yüksek midir? Bunun için ayrı konu da açacaktım hazır yeri gelmişken sorayım dedim.
Windows zaten 30GB.

Neden? Bir de RAM'leri neden ikinci el almamalıyım? Testlerini yapsam yine de sorun çıkar mı?
RAM'lerin bi 2. el fiyatına, bi de sıfır fiyatına bakmanızı tavsiye ediyorum. Aralarında neredeyse hiç fark yok.
Ayrıca SSD sıfır alınır, 2. el diskler hem daha kısa ömürlü olur hem de yine dediğim gibi sıfırı ile pek fiyat farkı olmaz.

Şu anda satsam mı yoksa 2. sistemime ek parça alarak kullansam mı diye düşünüyorum.
Instagramdan aynı isimle ulaşabilirsin 😉

Hocam iyi de fiyatı da aşırı uygun o SSD'lerin. Hız değerleri nasıl olur, bir fikriniz var mı?
Kaç TL mesela? Yine de sadece windows kurmak için bile önermem 64GB. Hız değerleri hakkında inan hiçbir fikrim yok.

Sadece 3 tane teknoloji platformunu kullanıyorum ve içinde Instagram yok. Telefon vesairede kullanmıyorum. (18 yaşındayım.)
Ciddi söylüyorum 1000'e hemen alabilirim, dedemin bilgisayarına lazımdı tam da.

Intel'in eski nesil işlemcileri çok pahalıya satılıyor hocam nedense. Onun için önermiyorum, ayrıca LGA1151 gibi ölü bir sokete para verilmez bence, o soketi kullananlar bile elindeki işlemci+anakartı satıp daha yeni nesil anakartlara geçiyorlar. AM4 soketli R5 1600AF gibi işlemciler varken bence diğerlerine gerek yok.
Hocam rx 570 de yeni nesil bir sisteme geçmeye değer bir ekran kartı değil ki. Hadi rx 590 olsa neyse diyeceğim. Ama sizin de haklılık payınız var doğru.

Hocam rx 570 de yeni nesil bir sisteme geçmeye değer bir ekran kartı değil ki. Hadi rx 590 olsa neyse diyeceğim. Ama sizin de haklılık payınız var doğru.
RX570 zaten mevcut diye bir şey demedim. Ekran kartı şimdilik dursun ileride değiştirir eğer ihtiyaç duyarsa zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı