RX 570 için SATA to 8 pin PCIe çevirici kullanılmalı mı?

Yıllar önce Technopat'ın 1500 TL sistemini almıştım bu sisteme RX 570 almayı düşünüyorum. Aklımda ITX modeli var fakat tek fanlı olduğu için pek olumlu bakmıyorum. PSU'da boşta 6 pin girişi ve 2 tane de SATA kablosu var. Dönüştürücü kullanmaya da pek sıcak bakmıyorum. Forumda birkaç arkadaş dönüştürücünün yandığını söylüyor. Sizce ITX modelini alıp sorunsuz şekilde kullanmalı mıyım yoksa cift fanlı bir modelde SATA to 8 pin dönüştürücüsüyle birlikte mi kullanmalıyım? Bazı cift fan modeller ile ITX modelin fiyatları şu anda çok yakın.
  • Power: Aerocool vx-500

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında dönüştürücünün bir sıkıntı çıkardığını görmedim şuana kadar
ki kasamda çalışmakta ve gayet başarılı bir şekilde OverClock yaptım bence sıkıntı yaratmaz.Benimki sata değilde fan girişinin adı neydi pek alımda değil ama 2 tane fan kablosundan çevirdim 6 pine ekran kartına gerekli olan ise 12 pin 6 psu'dan 6 da çeviri kablosundan 2 fanlı modelini almanı öneririm.Mesela bunu alabilirsin:8 Pin Power Kablo 8 Pin To Molex Power Pcıe Ekran Kartı Güç Kablosu - GittiGidiyor ve kablonun yanması çok garip geldi bana yaklaşık 2 yıldır hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım.

Son düzenleme:
Aslında dönüştürücünün bir sıkıntı çıkardığını görmedim şuana kadar
ki kasamda çalışmakta ve gayet başarılı bir şekilde OverClock yaptım bence sıkıntı yaratmaz.Benimki sata değilde fan girişinin adı neydi pek alımda değil ama 2 tane fan kablosundan çevirdim 6 pine ekran kartına gerekli olan ise 12 pin 6 psu'dan 6 da çeviri kablosundan 2 fanlı modelini almanı öneririm.Mesela bunu alabilirsin:8 Pin Power Kablo 8 Pin To Molex Power Pcıe Ekran Kartı Güç Kablosu - GittiGidiyor ve kablonun yanması çok garip geldi bana yaklaşık 2 yıldır hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım.
Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz?

beyler çok üzgün bir şekilde özür diliyorum sıkıntısız diyordum falanda daha dün oyun oynarken ekran kartımın pin kablosunun sarı kabloları yanmış yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı