RX 570 için stabil OC değerleri nasıl olmalı?

KatliyeN

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RX570 Armor OC kullanıyorum. Kartım yetersiz geliyordu. Yüksek oyunlar oynuyorum. OC yapmaya karar verdim ve de yaptım. Deneme yanılma yoluyla 2 kere ekran gitti, reset attım PC'ye sıfırlayıp tekrar başladım. Oyunlarda şu an stabil çalışıyor. Fan hızını arttırdığım için ısınma yapmıyor. Yüksek performans artışı sağladım. Örneğin Forza Horizon 4 Ultra ayarlarda 65-70 FPS alıyordum fakat şu an 75-85 arası stabil biçimde çalışıyor. Sistemimin diğer özellikleri imzamda mevcut. Merak edenler sormak yerine oraya bakabilirler. Sormak istediğim şey yaptığım overclock nasıl olmuş? Aşırıya mı kaçmışım? Yoksa çok eksik mi yapmışım? Ya da tam olması gerektiği gibi mi?

Yeni bir ayar buldum. Daha stabil ve daha performanslı çalışıyor. Fakat yine yorumlarınızı merak ediyorum, hatalı mıyım diye.

2020.11.05-04.00.png

2020.11.05-08.24.png

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD serileri fabrikasyon olarak yüksek hız değerleriyle geliyor ve bazı kartlar OC'suz bile mavi ekran kapanmalar yaparken sizin OC yapıp sıtabiliyet sağlamanız zaten ilginç. Çoğu AMD kullanıcısı UV yaparken hatalarla karşılaşıyor, sorun yok ise güle güle kullanın.

Hocam 2 fanlı mı ekran kartınız?

Ve kasanında fanlı olması gerek.

2 Fanlı ekran kartım. Kasam ise 3 giriş 3 egzoz fanına sahip.
Güncel olan overclcok 2. fotoğraf.
AMD serileri fabrikasyon olarak yüksek hız değerleriyle geliyor ve bazı kartlar OC'suz bile mavi ekran kapanmalar yaparken sizin OC yapıp sıtabiliyet sağlamanız zaten ilginç. Çoğu AMD kullanıcısı UV yaparken hatalarla karşılaşıyor, sorun yok ise güle güle kullanın.

2 Saat Forza Horizon 4'de ekstrem ayarlarda test ettim zorlanması için. Çökme veya WattMan hatası almadım FPS düşmesi da yemedim.
İmzasını gösterdiği için ceza aldı galiba.

İmzamı gösterince neden ceza aldım? Sistem özelliklerim orada.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı