iade edebilirsin bence deneRematch'te kaç FPS alırım? Ekran kartım RX 570, işlemcim Ryzen 5 5600X, RAM 8 GB. Ona göre alacağım, donacak donacaksa hiç 15 dolar para vermeyeyim.
ben orta ayarlarda ryzen 7 5700x 2060super ile 140 fps alıyorum. Yükseğe çekince ara sıra droplar oluyorRematch'te kaç FPS alırım? Ekran kartım RX 570, işlemcim Ryzen 5 5600X, RAM 8 GB. Ona göre alacağım, donacak donacaksa hiç 15 dolar para vermeyeyim.
orta veya performans ayarıyla dropsuz bende oynayabiliceksem alıcam bende hocam ilgimi cekti sahsen oyun iade edince karta geri yükleme oluyo mu ki ben steam cüzdan olarak iade ediyolar diye biliyorum hocamiade edebilirsin bence dene
ben orta ayarlarda ryzen 7 5700x 2060super ile 140 fps alıyorum. Yükseğe çekince ara sıra droplar oluyor
He, "Rematch" demişsiniz. Kaldırır, rahatça oynatır. RX 580 vardı bende, 8 GB modeli. Mis gibi, cayır cayır oynatıyordu. İçinden bile geçer yani. RX 580'i hafife almayın, çok sinirlendim şu an yani.
Ben R5 5600 ve GTX 980 ile düşükte sabit 75 oynuyorum. Ama ekran kartını gereksiz çok kullanıyor.
Bi tane map var o denk gelince arada drop oluyor maalesef. Düşükte oyunun havası hiç bozulmuyor. En yüksek ayarda ise 55-65 arası FPS alıyorum. Ama öyle oynamak güzel olmuyor ekran Hz'si 75 olduğu için.Drop oluyor mu ve düşükte oyunun havası cok bozuluyor mu?
iade edersen hangi yöntemle aldıysan gelir paran. Kartada gelir 3 4 güneorta veya performans ayarıyla dropsuz bende oynayabiliceksem alıcam bende hocam ilgimi cekti sahsen oyun iade edince karta geri yükleme oluyo mu ki ben steam cüzdan olarak iade ediyolar diye biliyorum hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.