Biraz abartmadınız mı? Bu kart very high 1080p ayarlarda 60fps oynatır ve oynatıyor da benchmarklere bakın.Gelin birazcık mantığımızı konuşturalım. Just Cause 4'de Vega 56 istiyor minimum. Vega 56 RX570'den çok daha iyi bir kart. O zaman RX570 ucu ucuna kaldırabilir orta ayarlarda diye düşünüyorum. Hatta hiç kaldırmayadabilir.
Biraz abartmadınız mı? Bu kart very high 1080p ayarlarda 60fps oynatır ve oynatıyor da benchmarklere bakın.
Hocam ilk yazdığımı düzgünce okuyun, öyle yazın.2 kartın arasında fark olduğunu biliyorum siz neden bununla karşılaştırıyorsunuz onu anlamadım.Ben belirttiğim fps aralığında oynatıyor dedim.
Hocam sizin yazdığınızın farkındayım.Siz vega 56 min. istiyor diyorsunuz sistem gereksinimlerinde o yazabilir ben oynattığını söylüyorum.Siz çıkmış 4000 bin küsürlük kartla 1300tl olan kartı karşılaştırma videoları atıyorsunuz.Komik.Hocam ilk yazdığımı düzgünce okuyun, öyle yazın.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.