RX 570 kötü müdür?

Demir selim

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben cumartesi günü güzel bir RX570 aldım ve bunun üzerine diğer forumlara bu şekilde yazdım. Herkes kötü dedi. Bazıları saçmalamayın, iyi falan, dediler ama için şu an çok kötü. Ben bu kartı yeni aldım, durumum da öyle çok güzel değil. Satıp kart da alamam. Bir de sizin düşüncenizi alayım dedim. RX 570 kötü mü? Ben biraz araştırdım zaten. 970 bir tık iyi. 1060 3 GB ile denk. Bu kart nasıl kötü oluyor anlamadım. Doğrusu ayrıca bugün TikTok'ta dolaşırken biri R5 1600 ve RX 570'li sistem toplamış. Birkaç kişi yorumlara yok 570 olmamış, bee yok 570 biraz düşük bir kart değil miydi falan dediler. Bu kart zamanında parası 1050 Ti'yla yarıştığı için mi performansını kötü mü diye düşünüyorlar? Çünkü dediğim gibi RX 480'ler arasında 5 FPS fark var. Neyse, ben yorumları size bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartınızdan memnun olmanız yeterli. Sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa kötü değildir. Günümüz için hâlâ yeterli bir karttır. Bu ekran kartı piyasasında da pek de ucuz olduğu söylenemez. Alternatifleri de aynı şekilde saçma fiyatlarda.

570 günümüz için yeterli. Ben GTX 1650 kullanıyorum RX 570'den bir tık düşük ama gayet memmunum. Siz mutlusanız, hiçbir sorun yoktur.

Ne için kullandığınıza bağlı. Sonuçta herkes ne oyun oynuyor ne render alıyor ne kod yazıyor. Tamamen size kalmış. Ayrıca ağır oyunlar oynamıyorsanız sizi gayet iyi idare eder.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı