@SEMIKAANCAKIR@SEMIKAANCAKIR evet hocam GPU Clock diğerlerine göre az fakat Memory Clock diğerlerine göre yüksek. Device ID nereden kontrol ediyorduk hocam bilginiz var mı?
@SEMIKAANCAKIR@SEMIKAANCAKIR evet hocam GPU Clock diğerlerine göre az fakat Memory Clock diğerlerine göre yüksek. Device ID nereden kontrol ediyorduk hocam bilginiz var mı?
@SEMIKAANCAKIR hocam ilk görsel hiçbir ayarla oynamadan çalıştırdığım FurMark. 2. fotoğraf yaptığım ayar. Ve 3. fotoğraf ayardan sonraki değerler. Ayardan sonra kart stabil olarak 1120MHz de çalışmaya başladı. Bu yaptığım ayar voltajı etkilemiyor değil mi?
@SEMIKAANCAKIR hocam ilk görsel hiçbir ayarla oynamadan çalıştırdığım FurMark. 2. fotoğraf yaptığım ayar. Ve 3. fotoğraf ayardan sonraki değerler. Ayardan sonra kart stabil olarak 1120MHz de çalışmaya başladı. Bu yaptığım ayar voltajı etkilemiyor değil mi?
@SEMIKAANCAKIR evet Hocam kart RX 480 bioslu. Fakat benim için çok sıkıntı yok ya. 130w çekiyor kart çok performans kaybı olduğunu sanmıyorum açıkçası. Sizce bu durum karta zarar verir mi bu, ömrünü kısaltır mı? Veya tekrar RX 570 BIOS'u mu atmalıyım karta(cesaret edemem açıkçası). Fikirlerinizi merak ediyorum açıkçası.
Kartın üzerinde etiketi, seri numarası duruyor mu? Oradan bakabilirsiniz modeline, GPU-Z lookup ile, sizi yönlerdiği model yüklü olan BIOS dur, ikisini karşılaştırabilirsiniz.
Arkadaşlar iyi günler. Dün RX 570 aldım kart sorunsuz soğuk çalışıyor. Fakat GPU kullanımı hiç stabil değil bu yüzden de düşük FPS yer yer de droplar yiyorum. Çözümü var mıdır bunun deneyimli arkadaşlar var mı konu hakkında. ( kartın GPU clock hızını sabit kalması için görselini koyduğum şekilde yaparsam sıkıntı çıkar mı veya çözüm niteliğinde olur mu? Kartın stock clock hızı 1120 yani overclock yapmıyorum)