RX 570 kullanımı stabil değil

@Shahdee Hocam denedim olmadı. Muhtemelen driveri silip yüklemem gerekiyor. Uygulama BIOS'un değişikliğini tespit edemiyor diye yorumladim.

@Shahdee Hocam denedim olmadı. Muhtemelen driveri silip yüklemem gerekiyor. Uygulama BIOS'un değişikliğini tespit edemiyor diye yorumladim.
Mümkün.

Ayarları da sıfırladıysan ve olmadıysa DDU ile kaldırıp tekrar kur bakalım.

@Shahdee hocam Switch olayını hatırlattığınız için çok minnettarım. Yoksa ben 1-2 gün daha uğraşır kafayı yerdim muhtemelen. Şu anki durum böyle. Gayet normal. FurMark testinde 148Wlara kadar çıkıyor. Teşekkürler herkese emeği ve desteği için.

Dosya Ekleri

• gpuznew.png
    gpuznew.png
    51,3 KB · Görüntüleme: 42
@Shahdee hocam Switch olayını hatırlattığınız için çok minnettarım. Yoksa ben 1-2 gün daha uğraşır kafayı yerdim muhtemelen. Şu anki durum böyle. Gayet normal. FurMark testinde 148Wlara kadar çıkıyor. Teşekkürler herkese emeği ve desteği için.
RX 570'de switch olduğunu bilmiyordum, iyi ki söyledin.

Hayırlı olsun tekrardan.

Kart düzelmiş, CSM konusunu halledebildiniz mi?

Bu arada silent modda bellek frekansı yükselmez, sizin mining modlamasını silent modda yapmışlar bilginiz olsun.

Son düzenleme:
@Marix hocam onboarddan görüntü alıp BIOS'a girebiliyorum. CSM'yi açtığım halde karttan görüntü alamadim hiçbir şekilde. Yarın bilgili bir tanıdığım var uğrayıp bir bakacak.
Ve hocam Silent modda mining modlaması yapılmadı muhtemelen. Forumda 2-3 konuda gördüm RX 570 sahipleri silent modda bellek hızı 2075 e çıkıyor diye bahsetmişler.

Geçmiş olsun. Mining yapılmış kartı satmışlar size. Aslında bu RX 570-580-590 modellerinin alınmaması gerekiyor ikinci elde. %90'ı hep mining çıkması. Modlama BIOS yapılmış. Umarım 2 gün sonra oyun oynarken çizgiler çıkmaz.

Geçmiş olsun. Mining yapılmış kartı satmışlar size. Aslında bu RX 570-580-590 modellerinin alınmaması gerekiyor ikinci elde. %90'ı hep mining çıkması. Modlama BIOS yapılmış. Umarım 2 gün sonra oyun oynarken çizgiler çıkmaz.

Mining her zaman kötü değildir. Doğru ayarda yapılırsa zararı olmaz.

@Marix hocam onboarddan görüntü alıp BIOS'a girebiliyorum. CSM'yi açtığım halde karttan görüntü alamadim hiçbir şekilde. Yarın bilgili bir tanıdığım var uğrayıp bir bakacak.
Ve hocam Silent modda mining modlaması yapılmadı muhtemelen. Forumda 2-3 konuda gördüm RX 570 sahipleri silent modda bellek hızı 2075'e çıkıyor diye bahsetmişler.

Silent modun BIOS'unu bulur bakarım.

CSM'yi açtıkdan sonra, PCI-e kısmını LEGACY yapacaksınız.

Silent mode GPU frekans 1150 MHz bellek 2000 MHz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı