RX 570 4 GB 256 Bit mining model ekran kartım var. Kartı alırken mining olduğunu bilmiyordum. Ben Mining'in ne olduğunu bile yeni öğrendim. Sorum şu bu ekran kartı mining ama mining yapılmazsa bile kart mining olarak mı çalışır ve Mining'in bir modu falan mı var yani BIOS'tan falan yapılan bir şey mi?
Dostum sana kaç kere söyledim. Senin sorunun ekran kartı BIOS'u ile alakalı değil. Biraz daha kurcalarsan kart için çok uğraşırsın. Sorununu başka parçada, driverda, sistemde ara.
Kartı sıfır aldım demişsiniz. Sıfır alınan kartta siz mining yapmadığınız sürece kim mining yapabilir? Kartınızda mining işlemi falan uygulanmamış. İçiniz rahat olsun.
Kartı sıfır aldım demişsiniz. Sıfır alınan kartta siz mining yapmadığınız sürece kim mining yapabilir? Kartınızda mining işlemi falan uygulanmamış. İçiniz rahat olsun.
Bu uygulamadan bakabilirsin. Normalde ATIFlash uygulaması karta VBIOS atmak için kullanılır ama bazı bilgeleri kontrol etmek için de kullanabilirsiniz. Programı çalıştırmak karta yeni bir VBIOS yüklemez. Ben sadece kartta F3 BIOS'u mu yoksa F40 mı yüklü olduğunu öğrenmem için öneriyorum.