RX 570 Mining ekran kartı mining yapılmazsa ne olur?

baran361

Hectopat
Yer
california
Daha fazla  
RX 570 4 GB 256 Bit mining model ekran kartım var. Kartı alırken mining olduğunu bilmiyordum. Ben Mining'in ne olduğunu bile yeni öğrendim. Sorum şu bu ekran kartı mining ama mining yapılmazsa bile kart mining olarak mı çalışır ve Mining'in bir modu falan mı var yani BIOS'tan falan yapılan bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mining olayına kafanız gitmesin :) ben kartı 2.el aldınız sandım ve aldıgınız kısının mining yaptığını anladım öyle bir durum yokmuş o yüzden mining olayını kafanızdan çıkarın :)

Antivirüs ile bilgisayarı bir taratın.

Yok ya virüs falan yokta yani hocam bu mining ancak yapılırsa mı devreye girer?

Siz olayı yanlış anlamışsınız sanırsam, çoğu bitminer işiyle uğraşan kişiler RX570,580 gibi ekran kartları kullanıyor. Siz sıfır olarak satın almışsınız hiçbir şeyiyle uğraşmanıza gerek yok ki?

Dostlar mining olayını unutun arkadaş yanlış anlattı ya da ben yanlış anladım :)
Ayrıca bu fps kitlenmesi dediğin olay her oyundamı oluyor yoksa belirli oyunlardamı?
Siz olayı yanlış anlamışsınız sanırsam, çoğu bitminer işiyle uğraşan kişiler RX570,580 gibi ekran kartları kullanıyor. Siz sıfır olarak satın almışsınız hiçbir şeyiyle uğraşmanıza gerek yok ki?
Aynen bi yanlış anlaşılmaz oldu :)
Arkadaşın sorunu belirli bir sure gectıkten sonra fps sabitlenmesi.

Radeon Software üzerinden ayarlar kısmına gelip "Ekran kartları" seçeneğine basıp oradan "Radeon Chill" özelliğini kapatın, Min. FPS ve Maks. FPS değerlerini kendinize göre ayarlayın ve öyle deneyin.

Siz olayı yanlış anlamışsınız sanırsam, çoğu bitminer işiyle uğraşan kişiler RX570, 580 gibi ekran kartları kullanıyor. Siz sıfır olarak satın almışsınız hiçbir şeyiyle uğraşmanıza gerek yok ki?

Hocam bahsettiğim şey bu bu konuya bakarsanız arkadaşın da dediği gibi mining BIOS mu geldi bilmiyorum ki normal BIOS kursam ne olur veya mining BIOS'un bana zararı var mı? Kartım oyunlarda sabit çalışmıyor yani % değerler sürekli değişiyor.

Undervolt yaptınız mı daha önce?
Fabrika çıkışı olarak mining BIOS gelmiş olamaz, öyle bir ihtimal olacağını bile düşünmüyorum yani. Başka bir sıkıntısı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı