RX 570 model tavsiyesi

Şu anda bulabildiğim tek Nitro+ bu ve 1650S'den daha pahalı.

Daha iyi fiyata bulunabilir bir araştırın

@hadwiger

Bütçe varsa zaten 1650S yada RX 5500XT al.Ancak 1150TL'ye RX 570 bulunabiliyor ve 1650 SUPER için fazladan 500TL vermeye gerek yok bence.

Bunlara da bir bak ayrıca oyun testlerini de izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çoğu yerde daha önde gözüküyor ayrıca öyle olsun olmasın tdp değeri inanılmaz yüksek 780ti'nin 1060 3 GB oranla.
Bakın hocam yanlış anlamayın ama klavyesini eline alan fikrini belirtiyor. Tamam herkesin düşüncesine saygım var ama ben 6 yıldır takip ediyorum bu sektörü. GTX 600 serisi öncesi ve Radeon R9/7/5 2xx serisi öncesini bilmem. Fakat ben sürekli donanım değiştiren bir insanım ve neyin ne olduğunu az çok biliyorum. User Benchmark vs. sitelere eskiden çok güvenirdim ama hiç bir değeri bir birini tutmuyor. Bugün 1 saat içinde 3 ten User Benchmark değeri paylaşılan konu gördüm ve zaten Sosyal'de paylaşmak yasak bu sitenin verilerini. Bir konuda arkadaş 9100F ile darboğaz yaşamış. Bir arkadaşımızda tutup Apex Legends FPS testi videosu yollamış. Video'da işlemci kullanımı %60 gözüküyor. Ben o işlemciyi hem GTX 780 hem de RX Vega 56 ile kullandım ikisinde de AL'de drop yedim keza GTA V vs.de de. Burası insanları bilgilendirmekten çıkıp bilim fuarına dönüyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ayrıca kullandığınız işlemci, ekran kartı, depolama birimi güç kaynağı her şey etkiliyor performansınızı. Bu nedenle lütfen bilgilendirirken bilginin doğru olduğuna emin olun.
İlk videoda Battlefield'da AMD daha iyi olamsına rağmen ikincide nedense 1650S iyi bence yeterince doğru bir kaynak.
Ayrıca 3. video da RTX 2060 diğer ikisine nazaran daha fazla VRAM kullanıyor. Forza Horizon 4 kısmına gelirseniz görebilirsiniz. Oyunun FPS testi kesinlikle hep birebir aynı ve test sırasında kimse arabayı kontrol etmiyor. Yani 3. videonuzda ne yazık ki fiyasko. 9400F ve RTX 2060 3 sistem topladım. 3'ünde de Extreme ayarlarda ne yazık ki 110 FPS falan göremedim anca 90-100 arası geziyor yer yer 80lere düşüyor.
Bütçe varsa zaten 1650S yada RX 5500XT al.Ancak 1150TL'ye RX 570 bulunabiliyor ve 1650 SUPER için fazladan 500TL vermeye gerek yok bence.
5500XT şuan için fazla pahalı bir alternatif. 1650S'i biraz kovalarsanız ucuza buluyorsunuz. Ben 1 ay önce bir müşterime 1400 küsür TL'ye bulmuştum n11.com'da.
Kardeşim sana tavsiyem MSI tercih et eğer sıfır alacaksan. Faturayı kaybetsen bile serviste sıkıntı çıkartmazlar direk garantiden bakarlar temizliği macununa. Sıfır al başın ağrımasın anladığım kadarıyla pek haşır neşir değilsin ikinci el ile falan.

Son düzenleme:

Neresi yanlış verin teknik verileri eksik yanlış varsa öğrenmiş olalım onun dışında o böyle demiş bu şöyle demiş bu site şu site diyerek varamayız ayrıca bahsettiğiniz kaynağı kullanmasam da öneri için yine teşekkür Siz yinede bildiğiniz gibi ön yargılarınız doğruştusunda yapmakta özügrüsünüz farklı farklı konulara farklı insanların yorumlarını birleştirmek gibi.

Not:Her yapılan test her ürün her bilgi o an için doğruluk payı taşır değerler bilgiler değişebilir kesinlikle şu şöyledir böyledir diye savunan biri olmadım hiçbir zaman Kullanılan aynı ürün dahi olsa farklı üretim tarihleri o ürün özellikleri etkiliyebilir oram sıcaklı gibi binlerce şey sayılabilir etkileyebilir böyle bir konuda tabiki net yargıya varılamaz özetle bulundu ğudurum içersinde herkes araştırmasını yapıp karar vermeli.

@Kerem00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…