- Makaleler
- 51
Herkese iyi bayramlar, birazcık tartışalım. Piyasada bir sürü RX570 var 4GB olanlar arasında sizce en iyisi hangisi ?
Kardeşim ben bu model muhabbetine girmeyi hiç sevmiyorum çünkü insanlar para verdiği şeyin kötülenmesine dayanamıyorlar. Bana kalırsa 2017'de çıkmış bir karta o kadar para vereceğine diğini biraz daha sık git GTX 1650S al. Hem yeni teknoloji Hem de elektrik tüketimi açsından daha avantajlı.
Kardeşim ben bu model muhabbetine girmeyi hiç sevmiyorum çünkü insanlar para verdiği şeyin kötülenmesine dayanamıyorlar. Bana kalırsa 2017'de çıkmış bir karta o kadar para vereceğine diğini biraz daha sık git GTX 1650S al. Hem yeni teknoloji Hem de elektrik tüketimi açsından daha avantajlı.
Bakın hocam yanlış anlamayın ama klavyesini eline alan fikrini belirtiyor. Tamam herkesin düşüncesine saygım var ama ben 6 yıldır takip ediyorum bu sektörü. GTX 600 serisi öncesi ve Radeon R9/7/5 2xx serisi öncesini bilmem. Fakat ben sürekli donanım değiştiren bir insanım ve neyin ne olduğunu az çok biliyorum. User Benchmark vs. sitelere eskiden çok güvenirdim ama hiç bir değeri bir birini tutmuyor. Bugün 1 saat içinde 3 ten User Benchmark değeri paylaşılan konu gördüm ve zaten Sosyal'de paylaşmak yasak bu sitenin verilerini. Bir konuda arkadaş 9100F ile darboğaz yaşamış. Bir arkadaşımızda tutup Apex Legends FPS testi videosu yollamış. Video'da işlemci kullanımı %60 gözüküyor. Ben o işlemciyi hem GTX 780 hem de RX Vega 56 ile kullandım ikisinde de AL'de drop yedim keza GTA V vs.de de. Burası insanları bilgilendirmekten çıkıp bilim fuarına dönüyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ayrıca kullandığınız işlemci, ekran kartı, depolama birimi güç kaynağı her şey etkiliyor performansınızı. Bu nedenle lütfen bilgilendirirken bilginin doğru olduğuna emin olun.Çoğu yerde daha önde gözüküyor ayrıca öyle olsun olmasın tdp değeri inanılmaz yüksek 780ti'nin 1060 3 GB oranla.
Bunlara da bir bak ayrıca oyun testlerini de izle.
Asus ROG Strix GeForce GTX 1650 Super Advanced Edition Fiyatı
Asus ROG Strix GeForce GTX 1650 Super Advanced Edition en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1660 Super OC 6GB 192Bit GDDR6 Fiyatı
Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1660 Super OC 6GB 192Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunlara da bir bak ayrıca oyun testlerini de izle.
Asus ROG Strix GeForce GTX 1650 Super Advanced Edition Fiyatı
Asus ROG Strix GeForce GTX 1650 Super Advanced Edition en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1660 Super OC 6GB 192Bit GDDR6 Fiyatı
Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1660 Super OC 6GB 192Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
5500XT şuan için fazla pahalı bir alternatif. 1650S'i biraz kovalarsanız ucuza buluyorsunuz. Ben 1 ay önce bir müşterime 1400 küsür TL'ye bulmuştum n11.com'da.Bütçe varsa zaten 1650S yada RX 5500XT al.Ancak 1150TL'ye RX 570 bulunabiliyor ve 1650 SUPER için fazladan 500TL vermeye gerek yok bence.
Kardeşim sana tavsiyem MSI tercih et eğer sıfır alacaksan. Faturayı kaybetsen bile serviste sıkıntı çıkartmazlar direk garantiden bakarlar temizliği macununa. Sıfır al başın ağrımasın anladığım kadarıyla pek haşır neşir değilsin ikinci el ile falan.Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Şu anda bulabildiğim tek Nitro+ bu ve 1650S'den daha pahalı.
Bakın hocam yanlış anlamayın ama klavyesini eline alan fikrini belirtiyor. Tamam herkesin düşüncesine saygım var ama ben 6 yıldır takip ediyorum bu sektörü. GTX 600 serisi öncesi ve Radeon R9/7/5 2xx serisi öncesini bilmem. Fakat ben sürekli donanım değiştiren bir insanım ve neyin ne olduğunu az çok biliyorum. User Benchmark vs. sitelere eskiden çok güvenirdim ama hiç bir değeri bir birini tutmuyor. Bugün 1 saat içinde 3 ten User Benchmark değeri paylaşılan konu gördüm ve zaten Sosyal'de paylaşmak yasak bu sitenin verilerini. Bir konuda arkadaş 9100F ile darboğaz yaşamış. Bir arkadaşımızda tutup Apex Legends FPS testi videosu yollamış. Video'da işlemci kullanımı %60 gözüküyor. Ben o işlemciyi hem GTX 780 hem de RX Vega 56 ile kullandım ikisinde de AL'de drop yedim keza GTA V vs.de de. Burası insanları bilgilendirmekten çıkıp bilim fuarına dönüyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ayrıca kullandığınız işlemci, ekran kartı, depolama birimi güç kaynağı her şey etkiliyor performansınızı. Bu nedenle lütfen bilgilendirirken bilginin doğru olduğuna emin olun.
O zaman XFX RX 590 sizce alınmalı mı yani ?RX 570, 580 ya da 590 alınacaksa kesinlikle XFX ya da ASUS ROG STRIX alın. XFX markası eskiden Türkiye'de bayağı vardı ama sonradan çekilmişlerdi şu an tekrar girdiler.
![]()
XFX AMD Radeon RX 570 RS XXX Edition 4GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-570P4DFD6) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
RX 590 değil attığınız.O zaman XFX RX 590 sizce alınmalı mı yani ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.