RX 570 Monitör Seçimi

Yer
Muğla / Bodrum
Daha fazla  
Meslek
Lojistik
Anakart B450 Tomahawk Max, ekran kartı ASUS RX 570 ROG STRIX.

Karar verme aşamasındayım ve bu hafta monitörü almak istiyorum. Aşağıdaki monitörlerden hangisini tavsiye ederdiniz?

VIEWSONIC 27" VX2758-C-MH 144Hz FreeSync 2xHDMI Curved Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar

Msi Optix MAG271C Curved Led Monitör Fiyatı - Vatan Bilgisayar

Asus VG279Q Gaming Monitör Fiyatı - Vatan Bilgisayar

ASUS'un pivot olması, MSI'ın DisplayPort özelliğinin bulunması aklımı çeliyor. Birinde olan özellik diğerinde olmayabiliyor. Açıkçası kafam karıştı.

Fikirlerinizi okumak isterim; iyi haftalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart B450 Tomahawk Max, ekran kartı ASUS RX 570 ROG STRIX.

Karar verme aşamasındayım ve bu hafta monitörü almak istiyorum. Aşağıdaki monitörlerden hangisini tavsiye ederdiniz?

VIEWSONIC 27" VX2758-C-MH 144Hz FreeSync 2xHDMI Curved Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar

Msi Optix MAG271C Curved Led Monitör Fiyatı - Vatan Bilgisayar

Asus VG279Q Gaming Monitör Fiyatı - Vatan Bilgisayar

ASUS'un pivot olması, MSI'ın DisplayPort özelliğinin bulunması aklımı çeliyor. Birinde olan özellik diğerinde olmayabiliyor. Açıkçası kafam karıştı.

Fikirlerinizi okumak isterim; iyi haftalar.
Kartın 144hz için bir çok oyunlarda yeterli olmayacak. E-Spor oyunları hariç. Belli ki bütçen yüksek sana tavsiyem düşük bütçeli bir 144hz al 1000-1100₺ civarında, kalan para ile de ekran kartını yükselt. Sadece E-Spor oyunlarını oynuyorum diyorsan RX570 144FPS için yeterli zaten sıkıntı yok o zaman.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı