RX 570 için monitör tavsiyeniz

Sisteminiz fena değilse eğer, 60 Hz oyunlarda çok kötü bir deneyim sunuyor. Monitör en azından 75 Hz olmalı diye düşünüyorum. 60 Hz monitör fiyatları uygun zaten hocam Google'dan aratın. Şu var mesela gördüğüm ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı
Bende baktım ona bir de şu var Acer 23.8 KA242Ybi 1920x1080 75Hz Vga Hdmı 1ms FreeSync IPS Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor nasıl sence
Acer Nitro QG241Ybii 23.8" 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Full Fiyatı Bunda karar kıldım ve 2 dakika önce siparişini geçtim inşallah pişman etmez denicem olmadı iade ederim 😀

Son düzenleme:
Bende baktım ona bir de şu var Acer 23.8 KA242Ybi 1920x1080 75Hz Vga Hdmı 1ms FreeSync IPS Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor nasıl sence

Acer Nitro QG241Ybii 23.8" 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Full Fiyatı Bunda karar kıldım ve 2 dakika önce siparişini geçtim inşallah pişman etmez denicem olmadı iade ederim 😀
Hayırlı olsun.🙂 Sitede 60 yazıyor ama 75 Hz diye biliyorum bu monitörü. Gözlemlerini buradan paylaşırsan sevinirim, belki bende buna yönelirim.😄

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı