hidrojen07
Femtopat
ASUS RX 570 sizce nasıl ekran kartı?
GTA V’da 70 FPS alıyor.
GTA V’da 70 FPS alıyor.
Giriş seviyesinde iyi bir kart. Yanlız günümüz şartlarında bence RX 570 yerine 200-300TL daha vererek 1650S almak daha mantıklı. Elinde olanlar yıllarca sorunsuz kullanabilir ama büyük bir indirim yoksa artık sıfır alınmasını önermiyorum.ASUS RX 570 sizce nasıl ekran kartı?
GTA V’da 70 FPS alıyor.
Şaka gibi ya, iki kartın arasında en az her oyunda 20-25 FPS oynuyor. Eskiden millet yorum yazmadan en azından oyun testlerini izlemeye zahmet ederdi, şimdi onu bile yapmıyorlar.Artık RX 570, 1050 Ti alınmaz dönemleri bitti.
Şaka gibi ya, iki kartın arasında en az her oyunda 20-25 FPS oynuyor. Eskiden millet yorum yazmadan en azından oyun testlerini izlemeye zahmet ederdi, şimdi onu bile yapmıyorlar.
Okudum hiçbir şey değişmedi, yorum yapmadan önce bir kere daha bak cümlene öyle yorum yap.Yaptığım yorumu dikkatli oku okumadan yorum yapma.
Okudum hiçbir şey değişmedi, yorum yapmadan önce bir kere daha bak cümlene öyle yorum yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.