RX 570 Oyuna Girerken Siyah Ekran Hatası

DakeTR

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
Bilgisayarım: Ryzen 3 2200G
RX 570
500 GB SSD
8 GB DDR 4 RAM
MSI A320M Pro-E
Herhangi bir oyuna girerken monitörüm birden siyah olup sol üstte beyaz çerçeve içinde HDMI yazısı çıkıyor. Sonra o yazı gidiyor ve monitörün ışığı yanıp sönüyor. Anca bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor. Bazen siyah ekranda kalmıyor ama oyunu kapatınca düzeliyor. Özellikle GTA 5 girerken story mode'a basıyorum tam oyuna giriyor siyah ekran oluyor. Bazen CS GO maça girerken veya maçın ortasında da oluyor. Bazen tarayıcıda dolaşırken bile bu hatayı alıyorum. Bilgisayarımı Vatan Bilgisayar'dan topladım.
Bu arada kullandığım HDMI kablosu aşırı eski 6-7 yıllık olabilir.

Dosya Ekleri

• IMG_20190831_012144.jpg
    IMG_20190831_012144.jpg
    893,6 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloyu yenisiyle değişmenizi öneririm oda olmaz ise port yuvasında sıkıntı olabilir.
Çünkü bahsettiğiniz şeyler tahminime göre görüntü aktarımını sağlayan kabloda sıkıntı var.
Donanımsal olacağını zannetmıyorum.

Öncelikle herkese merhabalar. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
Bilgisayarım: Ryzen 3 2200G
RX 570
500 GB SSD
8 GB DDR 4 RAM
MSI A320M Pro-E
Herhangi bir oyuna girerken monitörüm birden siyah olup sol üstte beyaz çerçeve içinde HDMI yazısı çıkıyor. Sonra o yazı gidiyor ve monitörün ışığı yanıp sönüyor. Anca bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor. Bazen siyah ekranda kalmıyor ama oyunu kapatınca düzeliyor. Özellikle GTA 5 girerken story mode'a basıyorum tam oyuna giriyor siyah ekran oluyor. Bazen CS GO maça girerken veya maçın ortasında da oluyor. Bazen tarayıcıda dolaşırken bile bu hatayı alıyorum. Bilgisayarımı Vatan Bilgisayar'dan topladım.
Bu arada kullandığım HDMI kablosu aşırı eski 6-7 yıllık olabilir.
Anakart üzerinde HDMI girişi varsa aynı kabloyu anakarta takıp Vega 8 ile oyunu açmayı deneyin. Anakartta HDMI yoksa başka bir kabloyla RX 570 üzerinden oyunda görüntü almayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı