RX 570 PCI-e X16 3.0 yerine 1.1 kullanıyor

Cruella

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Sağlık Teknisyeni
Merhaba. Sistemimi kuralı 1 ay oluyor. Şu şekildedir:
  • Ryzen 1600 AF
  • B450M S2H
  • 2x8 Corsair 3000 MHz RAM
  • Sapphire Pulse RX 570 4 GB 256 Bit
  • XPG SX6000 M.2 SSD (Windows UEFI olarak burada kurulu.)
  • Seagate 1 TB 7200 RPM
  • Corsair Spec Delta RGB 550W
GPU-Z indirip baktığımda PCI-e X16 3.0 sürümünü destekliyor diyor ama uygulama PCI-e X16 1.1 kullanıyorsunuz diyor. Bu bir sorun teşkil eder mi? Bu bir sorun mudur? Ek olarak bir diğer konu Windows 10 UEFI olarak M.2 SSD'ye kurulu. Bazen BIOS sıralamasını kendisi düzenliyor. Girip tekrardan düzenleyip bilgisayarımı açmam gerekiyor. Bu sorunları nasıl çözerim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani kendiliğinden artıp azalıyor. Anlıyorum. Bir diğer konu hakkında bilgi sahibi iseniz cevaplamanızı rica ediyorum.

Yani kendiliğinden artıp azalıyor. Anlıyorum. Bir diğer konu hakkında bilgi sahibi iseniz cevaplamanızı rica ediyorum.
BIOS'tan CSM ayarını kapatın ve UEFI olarak ayarlanabilen ayarları UEFI olarak ayarlayın. Windows Boot Manager ilk başta olsun.

Merhaba. Sistemimi kuralı 1 ay oluyor. Şu şekildedir:
  • Ryzen 1600 AF.
  • B450M S2H.
  • 2x8 Corsair 3000 MHz RAM.
  • Sapphire Pulse RX 570 4 GB 256 Bit.
  • XPG SX6000 M.2 SSD (Windows UEFI olarak burada kurulu.)
  • Seagate 1 TB 7200 RPM.
  • Corsair Spec Delta RGB 550W.
GPU-Z indirip baktığımda PCI-e X16 3.0 sürümünü destekliyor diyor ama uygulama PCI-e X16 1.1 kullanıyorsunuz diyor. Bu bir sorun teşkil eder mi? Bu bir sorun mudur? Ek olarak bir diğer konu Windows 10 UEFI olarak M.2 SSD'ye kurulu. Bazen BIOS sıralamasını kendisi düzenliyor. Girip tekrardan düzenleyip bilgisayarımı açmam gerekiyor. Bu sorunları nasıl çözerim? Teşekkürler.

Kartı zorla içini sömür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı