RX 570 PUBG Düşük GPU sorunu

mehmetsezer

Centipat
PUBG'de oyun içi GPU kullanımı arada 99'lara çıksada genelde 75-80 arası seyrediyor. İşlemci i5 3470 daha öncede oynadığım oyun hiç bu şekilde olmamıştı. Ama rahatsız etmeye başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam bi çözüm şuanda sistem değiştirmekten başka çaremin olmadığını düşünüyorum. Benimle beraber aynı sorunu farklı faklı yerlerde dile getiren en az 30 kişiyle karşılaştım sorunu araştırmaya başladığımdan beri. Sanırım pubg sistem gereksinimlerini tam olarak yerine getiremeyen işlemci ve ekran kartlarına yönelik bi yaptırım uyguladı yada son gelen güncellemede daha önceki optimizasyonlardan uzak bir hata yaptılar şu an için bekliyorum ancak yakın zamanda çözülmezse sistemimi değiştirmeyi düşünüyorum.

Yok hocam bi çözüm şuanda sistem değiştirmekten başka çaremin olmadığını düşünüyorum. Benimle beraber aynı sorunu farklı faklı yerlerde dile getiren en az 30 kişiyle karşılaştım sorunu araştırmaya başladığımdan beri. Sanırım pubg sistem gereksinimlerini tam olarak yerine getiremeyen işlemci ve ekran kartlarına yönelik bi yaptırım uyguladı yada son gelen güncellemede daha önceki optimizasyonlardan uzak bir hata yaptılar şu an için bekliyorum ancak yakın zamanda çözülmezse sistemimi değiştirmeyi düşünüyorum.
Adam 1050 Ti ile sorun yaşıyor sen sistem değişmekten söz ediyorsun. Belli işte sorun ya oyun kaynaklı ya da işlemci darboğazı ki sanmıyorum.

O
PUBG'de oyun içi GPU kullanımı arada 99'lara çıksada genelde 75-80 arası seyrediyor. İşlemci i5 3470 daha öncede oynadığım oyun hiç bu şekilde olmamıştı. Ama rahatsız etmeye başladı.
işlemci baya güçlüdür 1080p oynadığınız taktirde sorun olmayacaktır. Ama PUBG bu genel olarak problemli bir oyun.

iyide kardeşim bende senin şu söylediğinden farklı bişey söylemedim ki aynı sorunu farklı farklı ekran kartlarıyla yaşayan birçok kişi gördüğümü söyledim ben aynı sorunu rx570 ile yaşıyorum 580 ile yaşayanda var bu arkadaş 1050ti ile yaşıyormuş. benim kendi yaşadığım sorun bariz darboğaz sorunu oyun battleroyale oyunu ve çok oyunculu çevrimiçi bir oyun diğer oynadığım herhangi bir oyunda sıkıntı yaşamıyorum sadece pubg de oluyor bunun neresi anlaşılmadı ki
ben sistemi yaklaşık 6 ay önce topladım ki işlemci darboğazı şuan sadece pubg de yaşamaktayım kesin sonuç olmasını tabiki beklemiyorum ancak ufakta olsa net bi sonuç olabilir

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 44
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı