RX 570 PUBG optimizasyon sorunu

Apollo 11

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Astrofizik
Arkadaşlar merhaba.
Kullanmış olduğum ASUS RX 570 4 GB 256 Bit ekran kartında PUBG'de optimizasyon sorunu yaşıyorum. Gerek Radeon ayarlarında gerekse oyun içi ayarlarda denemediğim kalmadı. Oyunda kenar yumuşatma sanki işlemiyor gibi bir görüntü var, kenar yumuşatma Ultra'da olmasına rağmen nesnelerin kenarı tırtıklı görünüyor. Bir diğer sorun ise mouse'u çevirdiğim de çok kısa anlık takılma yapması. Ekran görüntüsünü sizlerle paylaşıyorum, gözden kaçırdığım bir şey ya da şunu şöyle yap dediğiniz bir ayar varsa önerilerinizi bekliyorum. Ve mevcutta PUBG oynayan arkadaşlar Radeon ayarlarını paylaşırlarsa sevinirim.
Sistem:
R5 2600.
ASUS ROG STRIX 4 GB 256 Bit ( sürücü güncel )
16 GB 3000 MHz RAM ( XMP açık )
Monitör 75 Hz 1 ms.
Oyun SSD'de kurulu.
Windows 10 Pro 64 Bit.

1.png

Radeon ayarlarımda ki 2 görsel, oyunu en stabil halde oynadığım ayarlardır.

radeon 1.png

radeon 2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Lobide Görüntü bende de tırtıklı oyunda hissettirmiyor ama

Sadece lobide değil, oyun içerisinde de aynı görüntü oluyor.
Bende de RX 570 4GB var. Güncel sürücülerde performans kaybı yaşadığımdan 19.12.1 sürümüne döndüm. Siz de deneyebilirsiniz.
19.9.2 sürümünü yükleyip test edin.
Son 3 sürümü de denedim ama sonuç aynı.

Pürüzsüz bir görüntü elde edemiyorum

Monitörün Hz'sini kontrol et eğer 60 kullanıyorsan 75 seçeneği genelde oluyor bir bak eğer yoksa yapabildiğin kadar OC yap Hz'yi Full'e.
75 Hz kullanıyorum, sağ ol önerin için. 5:4 oranlı düşük çözünürlüklü monitörle pek de anlamı yok. Yenisini alana kadar katlanacağız artık :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı