RX 570 Pulse 8 GB alınmalı mı?

evet o yüzden nitro + alıcaktım fakat stoğu kalmamış ve malesef benim bugün almam gerekiyor sanırım armor alıcam pulseninde yok stoğu çünkü
Dostum yukarda link attım ya RX570 Pulse 8GB için:

Evet o yüzden Nitro + alacaktım fakat stoğu kalmamış ve maalesef benim bugün almam gerekiyor sanırım Armor alacağım pulseninde yok stoğu çünkü
Nasıl stoğu kalmamış? Armor almayın ısınma sorunu oluyor. Buraya linki bırakıyorum bende buradan aldım.
Bu da RX570 in 8 GB'lık modeli mutlaka bu ikisinden birini almanızı tavsiye ederim. Sapphire Nitro+Amd Radeon RX 570 8G OC 256 Bit DDR5 (DX12) Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl stoğu kalmamış? Armor almayın ısınma sorunu oluyor. Buraya linki bırakıyorum bende buradan aldım.
Bu da RX570 in 8 GB'lık modeli mutlaka bu ikisinden birini almanızı tavsiye ederim. Sapphire Nitro+Amd Radeon RX 570 8G OC 256 Bit DDR5 (DX12) Fiyatı
Vatan'dan almak istiyorum. Kasam eski tip Casper kasalardan sığmama gibi bir durumu olurum mu bilmiyorum. Sığmama korkum olmasaydı Hepsiburada'dan alırdım.

Gördüğüm kadarıyla FX 8350 işlemciniz var. Ekran kartınızda dar boğaz yaşamıyor musunuz ? Bende de aynı işlemci var. Nitro+ RX570 ile oyunlarda dar boğaz yaşıyor gibiyim GPU kullanımım %0 lara düşüyor. Anakart Asus M5a97 LE 2.0 Ram lerim 2x8Gb kingston 1333Mhz O.C. vs anlamıyorum. :(
Darboğaz yaşamıyorum. Fx8350'nin tek çekirdek performansı düşük olsa da DX12 ile işlemci çekirdeklerinin etkin kullanılmasıyla oyunlarda çoklu çekirdek performansı arttığı için Fx8350 işlemciye yüklenen oyunlarda da gayet iyi iş çıkarıyor. Her oyunda yüksek performans alıyorum üzmedi beni şuana kadar. Ayrıca işlemciyi 4.4 GHz'de kullanıyorum.

Darboğaz yaşamıyorum. Fx8350'nin tek çekirdek performansı düşük olsa da DX12 ile işlemci çekirdeklerinin etkin kullanılmasıyla oyunlarda çoklu çekirdek performansı arttığı için Fx8350 işlemciye yüklenen oyunlarda da gayet iyi iş çıkarıyor. Her oyunda yüksek performans alıyorum üzmedi beni şuana kadar. Ayrıca işlemciyi 4.4 GHz'de kullanıyorum.
4.4 ile O.C yaparak mı kullanıyorsunuz. Yoksa biostan yüksek performans olarak mı ayarladınız. Birde ben Win7 kullanıyorum hala o yüzden mi dx12 den yararlanamıyorum?
Vatandan almak istiyorum kasam eski tip casper kasalardan sığmama gibi bir durumu olurmmu bilmiyorum sığmama korkum olmasaydı hepsiburadadan alırdım
Kendine sıkıntı yapma hepsiburada da eğer herhangi bir sorun olursa kolay iade etme seçenekleri mevcut :) Eğer anakart modelini tam söylersen uyup uymayacağını sana söyleyebilirim. Ayrıca kasa olarak benimki de 11 senelik bir kasa falan normal bildiğimiz internet kafe kasalarından yani her türlü uyuyor 3 fanlı olmadığı sürece. Ki sana attığım linkler tam Atx uyumlu gönül rahatlığı ile alabilirsin :)

4.4 ile O.C yaparak mı kullanıyorsunuz. Yoksa biostan yüksek performans olarak mı ayarladınız. Birde ben Win7 kullanıyorum hala o yüzden mi dx12 den yararlanamıyorum?
Bios'dan hız aşırtma yaptım. Windows 7'ye DX12 desteği geldi aslında ama en verimli şekilde faydalanmak için Windows 10'a yükseltmek gerek.
Darboğaz bile yaşıyor olsanız kullandığınız GPU'nun %0'lara düşmesi hiç normal değil her oyunda mı yaşıyorsunuz bu problemi?

Vatan'dan alma cuma günlerinde İncehesap'da çok uygun indirimler oluyor. Beklemeni öneririm. Neredeyse o fiyata RTX 2080 vardı geçen cuma.

BIOS'dan hız aşırtma yaptım. Windows 7'ye DX12 desteği geldi aslında ama en verimli şekilde faydalanmak için Windows 10'a yükseltmek gerek.
Darboğaz bile yaşıyor olsanız kullandığınız GPU'nun %0'lara düşmesi hiç normal değil her oyunda mı yaşıyorsunuz bu proble mi?
Anakartım ESC fakat modelini tam hatırlayamadım :D kasamın resmi var.
Atayım
kasa.jpeg

4.4 ile O.C yaparak mı kullanıyorsunuz. Yoksa BIOS'tan yüksek performans olarak mı ayarladınız. Bir de ben Win7 kullanıyorum hala o yüzden mi DX12'den yararlanamıyorum?

Kendine sıkıntı yapma Hepsiburada'da eğer herhangi bir sorun olursa kolay iade etme seçenekleri mevcut :) Eğer anakart modelini tam söylersen uyup uymayacağını sana söyleyebilirim. Ayrıca kasa olarak benimki de 11 senelik bir kasa falan normal bildiğimiz internet kafe kasalarından yani her türlü uyuyor 3 fanlı olmadığı sürece. Ki sana attığım linkler tam ATX uyumlu gönül rahatlığı ile alabilirsin :)
Nakartım ESC fakat modelini tam hatırlayamadım :D kasamın resmi var atayım.

kasa.jpeg

Sisteminizi de güncellemeyi düşündünüz mü? Ekran kartı tavsiyesi almışsınız, belirttiğiniz kart günümüz için oldukça yeterli ancak sistemin yeniden oluşturulması daha öncelikte olmalı gibi.
Sistemimi stajdan aldığım para ile yavaş yavaş güncellemeye başladım zaten 8 gb ram var ekran kartını aldım İ5 3470 ile bu kartta sorun yaşamayacağımı söylediler ( bir 8 gb ram daha alıcam psu da )

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı