Çözüldü RX 570 R3 2200G düşük CS:GO performansı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

James21

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 ay önce yaptığım CS:GO oyun içi testte ortalama FPS 230 çıkmıştı fakat bugün tekrar denedim. FPS sıkıntısı olduğunun farkında olduğum için, ortalama FPS 130 çıktı. Neden olabilir? Önceden GPU 65 derecelerde oluyordu, şimdi baktığımda 55 civarlarında geziyor.

Çözüm
DDU ile şu anki kullandığınız driveri kaldırıp, eski driveri kurun.

WHQL driver kurdum daha yeni ama ne dersiniz ?
Daha yeni uyandım konuya yardımcı olmak için geldim kullanım değerlerini atabilirseniz en kısa sürede yanıt yazacağım.

Bana RAM kullanımı fazla gibi geldi 6 GB.
Sonunda çözdüm neredeyse herkes bu değerlerin normal olduğunu vs söylüyordu. Ama olmadığını biliyordum. Çözümü ben önceden oyun içi atölye haritasında yaptığım testlerde ortalama FPS'im 230 çıkarken, yaklaşık 2 - 3 ay sonra yaptığım testte 140 çıktı çözünürlüğü ayarları vs. değiştirsemde FPS'e bir etkisi olmuyordu. Sonra MSI Afterburner indirdim kullanılan değerler normaldi sadece GPU biraz az kullanılıyor gibime geldi. Araştırdım bir çözüm bulamadım sonra bir video gördüm CS:GO sıfırlaması adında CS:GO'yu kütüphaneden sildim ve bütün dosyalarını sildim. Heyecanlı indirme seansının ardından bütün ayarlarım sıfırlanmıştı. Oyunu açtım ve Ultra ayarlar 1280x1024'te test yaptım. Aldığım FPS ortalaması 190 çıktı. Orta ayarlarda 220 çıktı. Arada bir oyunu silip tekrar yüklemeniz tavsiye ederim. Büyük FPS katkısı sağladı. Eski değerlere döndüm.
Yaklaşık 1 ay önce yaptığım CS:GO oyun içi testte ortalama FPS 230 çıkmıştı fakat bugün tekrar denedim. FPS sıkıntısı olduğunun farkında olduğum için, ortalama FPS 130 çıktı. Neden olabilir? Önceden GPU 65 derecelerde oluyordu, şimdi baktığımda 55 civarlarında geziyor.

Kaç yıldır kullanıyorsun ekran kartını.

Bilgisayarınızı temizlediniz mi ?
Hem disk hem kasa içi olarak.

Onaylı sürüm derken biraz daha açabilir misin?

Şu an telefondan yazıyorum yarın akşam atmam mümkün müdür?
Yarın bakabilirsem bakarım bilgisayarı uzun zamandır kullanıyorsanız gidip bir termal macun alıp sürmeniz sizin için güzel olur ve bilgisayarın bi tozunu alın en azından çıkış girişlerin hava alma yerlerini iyice bir açın ve disk temizleme programı aracılığıyla diskinizi temizleyin nihayetinde birkaç gb boş yer açılacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı